Asıl maç haftaya Sinan Erdem, biletler bitebilir hemen almak lazım. Siena'yı yendiğimiz taktirde grup liderliğini elde etmiş olabiliriz.
Asıl maç haftaya Sinan Erdem, biletler bitebilir hemen almak lazım. Siena'yı yendiğimiz taktirde grup liderliğini elde etmiş olabiliriz.
Valla ben zaten Pazar gününden almıştım biletimi arkadaşlarla birlikte.. 319 numaralı bloktan.. Güzel bi maç olacak..
VIP gitmeyi düşünüyorum maça, kuzenim ısmarlayacak nasıl olsa.![]()
Gidin gidin, 1000 kişiye maç oynamasın artık bu takım, o salon tamamen dolmalı.
"YÜCE ATATÜRK"
Zaten son Rytas maçında 8000 civarı seyirci gitmiş maça.. ben 12-13 bin kişi olabileceğini düşünüyorum..
Müthiş bir başarı , müthiş bir galibiyet.Tebrikler Fenerbahçe..
Muhteşem sonuç ya. katalunyada barçayı yenmek.. barça son şampiyondu galiba yanılıyor muyum ?
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Son şampiyon, geçenlerde Lakers avrupa turuna geldiğinde onları yenmişlerdi, normal sezonda geçen sene maç kaybetmemiş evinde hiç, üstelik de biz geçen sene 40 sayı yemiştik onlardan. Şimdi başa baş oynar mıyız derken, galip geldik. Ama artık içeride maç kaybetmemek gerek.
"YÜCE ATATÜRK"
Allahınıza kurbaaaaaaaaannnnn ! (: Fenerbahçe Ülker son avrupa şampiyonu Barcelona'yı deplasmanda deviriyor ! Bu bir rüya olmalıDaha geçen sene 40 sayı fark yemiştik bu sahada hala inanamıyorum. Harikasınız çocuklar !
Artık esas önemli maç haftaya oynayacağımız Siena maçı. O maçı da kazanırsak gruptan lider çıkma hesapları yapabiliriz. Lider de çıkarsak final foura kadar yolumuz açık![]()
Gerçekten inanılmaz bir işi başardık bu kadrodan çok umutluydum ama bu kadarınıda beklemiyordum Barça'yı deplasmanda yenebiliyorsak Final-Four neden olmasın diyorum umarım kendi sahamızda oynayacağımız Siena maçında salon tamamen dolar ve önemli bi galibiyet daha alırız.![]()
Umutluydum. Ama kazanır mıydık bilmiyordum. Kafa kafaya dair oynayacağımıza inanıyordum. Neden olmasın diyorduk.
Başım göğe erdi. Uzun süredir, uzun süredir, uzun süredir böyle gururlanmamıştım, böyle sevinmemiştim. Teşekkürler, emeği geçen herkese teşekkürler, herkese teşekkürler...
Bu takımın meğer ne potansiyeli varmış... Geçen üç sezonu düşününce... Tanjeviç'li yılları: "Boşa geçmiş seneler/ Bende hicran yarası..." Meğer bu takımda ne potansiyel varmış. Biz bunun farkındaydık, geçen yıl en kötü günlerde oyuncuların potansiyeline toz kondurmadık, yeter ki kenardan el freni çekilmesin dedik.
Bugünleri de gördük. Şükürler olsun.
O dönem geride kaldı artık Serkan. Taraftar gitmemesinin nedenlerinin başında Aydın Örs'ün gönderilip Tanjevic'in getirilmesi idi. Tam tersine döndü şimdi. Mahmut Uslu ve Tanjevic gitti, Aydın Hoca geldi. Taraftar daha fazla destek olur artık. Hele başarılar da geldikce daha da artar salona giden taraftar sayısı.
Abi öncelikle seni tekrar forumda görmek çok güzel. Yazında koyulaştırdığım yerler, geçtiğimiz sezon ile asıl farkı ortaya koyuyor. 3 sene önce gelebileceğimiz noktaya, kirli bağlantılar yüzünden ancak şimdi ulaşmaya çalışıyoruz. Yazık oldu o güzelim 3 seneye. O 3 senede de takım Aydın Hoca'nın elinde kalsaydı eğer; şimdi Barcelona'yı yendik diye şaşırmazdık büyük ihtimalle.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bu galibiyeti Mahmut Uslu'ya hediye etsek...Uygun mudur hocam?
O aklıma hiç gelmedi, belki daha Kaya Fenerbahçe ikilisini kafama oturtamadığımdan olabilir.Koç fazla şans vermese de ona, sert savunma yapılacak anlarda takıma katkısı yadsınamaz.
Geçen sene ki kadro zaten iyiydi, Semih bu sezon da kalmış olsa çok daha iyi olacaktı. Bu sene şampiyon olalım ya da final four oynayalım diye şartlanmaya gerek yok. Aydın Örs bu takımın başındaysa takım zaten uzun vadede gelişim gösterecektir. Bu potansiyel de var, doğru adımlar atılacak ve çekinilen bir takım olarak avrupa basketbolunda artık bir kalite ortaya koyacağımızı düşünüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Kaya, Bornova maçında takımın asist lideriydi. Bir maçta da (euroleague maçı-Rytas maçıydı sanırım) aldığı kısa sürede ribaunt lideri olmuştu takımın.
Beni yakından tanıyanlar ona (Kaya Peker) nasıl baktığımı bilir. Hepsi içimde... Ama koç biz gibi bakmayacaktır, bakamaz da... Uzun vadede onu hazırlayacak, kullanacaktır. Gerçek şu ki, motive bir Kaya geçmiş zamanlarda hem Semih'i, hem Ömer'i ezmişti. Onların yerine alınabilecek en uygun yerli isimdi.
Böyle bir silah varsa kullanılacaktır. Daha doğrusu kullanılmalı, kazanılmalı... Biz duygularımızı içimizde tutmasını biliriz, ama boş boş oturacağına oynasın ve katkı versin.
Dün gece gerçekten ayrı bir sevinç yaşattılar bize. En son böyle bi zaferi ne zaman aldık hiç hatırlamıyorum. Grubu üstümüzde bitiren tek bir takımı yendik oda Tau Ceramica maçıydı galiba. Böylesi bir galibiyet için çok bekledik çok.
Her ne kadar Lavrinoviç sayı atmamak için yemin etsede diğer oyuncuların ekstra katkılarıyla maçı kazandık. Bu takım bu galibiyetleri çok bekledi şimdi Allah nasip ederde devamıda gelir. Uzun zamandır takımıda takip edemiyordum böylesi bir galibiyet tekrar beni o heycana kavuşturdu. Geçen Olimpiacos maçındada görmüştüm Mrsiç mi değil mi diye ama bu maçta net gördüm çekmiş Lacileri oturmuş kenara acaba takımdaki görevi ne çok merak ediyorum bi bilgisi olan var mı bu konuda ?
Son olarak Osmanında dediği gibi sizin ALLAHINIZA KURBAN.
Fenerbahçenin Zaferi Gerçekten Takfire Şahane Gururumuz Oldular Ama Birde Efes'imiz Var Fenerbahçeden Daha Zorlu Grupta Olmalarına Rağmen Efes'imizde Gururumuz Olmaya Devam Ediyor Onlarda 3 Maçta 2 Galibiyet Alarak Gruptan Çıkmak Adına İyi Şeyler Yapıyorlar. Lütfen Takım Fanatikliği Yapmayalım Tabiki Gecenin Zaferi Bir Dünya Devini Deplasmanda Devirmek Ama Efes'i de Öyle Görmemezlikten Gelmek ve de Konunun Genel Euroleague Konusu Olduğu Ama Hep Fenerbahçenin Maçlarının Takibini Yapmak Çok Ama Çok Saçma Bu Fanatikliktir.
Lütfen Bu Yorumumda Art Niyet Aramayın Sadece Efes'in de Başarısı Gölgede Kalmasın Sürekli Fenere Yüklenilmesin Yoksa Bu Zaferin Doya Doya Yaşamamak Milliyetçiliğe Aykırı. Bizi Dünyada Temsil Eden Takımlarımıza Aynı Oranda Sahip Çıkalım Ligde Yine Fanatik Olarak Destekleyin Takımınızı.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Şu Ülkedeki Bu Zihniyeti Hiç Ama Hiç Sevmiyorum...
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Katılıyorum, son şampiyonu deplasmanda yeniyor Fenerbahçe Ülker ve konuya mesaj yazanlar sadece Fenerbahçeliler. Basketbolu takip edenler mutlaka keyif almıştır dün oynanan maçtan ama nedense tebrik eden başka takımı tutan kimse yok, bir tek sen varsın abi, onu da eleştirmek için yazdığın mesaja eklemişsin. Bu eleştirin olmasa belki sen de tebrik etmeyecektin.Hal böyleyken Efes'i tutan yoksa bu konuda Efes'in konuşulmasını beklemekmek gerekir, eğer gruptan çıkarlar ya da elemeleri geçerlerse ayrı, ya da olağan üstü bir galibiyet almazlarsa.
"YÜCE ATATÜRK"
Marka değeri böyle yükseltilir.Sienayıda devirirse bu takım Final four hedefi hayal değil.
Bence iki takımımızda geçen senelerki rezil duruma göre bu sene çok iyi başladılar. Deplasmanda alınan her maç avantaj zaten. Siena'yı yenmeliyiz yoksa Barcelona maçı sadece önemli bir galibiyet olarak kalacak başka anlamı olmayacak..
Yunanlılar gerçekten fazla olmaya başladı. Tamam, basketbolda Yunan takımları kollanıyor ama bu kadar da göz göre göre kollanılmaz ki... KESİNLİKLE POTA ALTINDAKİ HAKEM AÇIĞA ALINMALI... Gözünün önünde cinayete teşebbüs var ve kafasını çevirip geçiyor. Bu videoyu izleyin, sonuna kadar... İşte şımarıklıkta sınır tanımayan Yunan takımları ve işte onlara çanak tutan pota ardındaki hakem:
http://www.youtube.com/watch?v=8Y6Pz...layer_embedded
Yaa ayıptır ayıp. En nihayetinde sporcusun yani insan olan insan bunu yapmaz yani. O hareketi kötü sonuçlarada yol açabilirmiş o batiste midir ne halttır o pisliğin. Terbiyesiz adam. O hakemle o adamı uzun bir süre parkelerden uzaklaştırılmalılar.
Hiç şaşırmadım valla. Birbirlerinin kafasında sandalye parçalıyorlar parkede. Yunanlılar ve Sırplar ne yapsa şaşırmam![]()