Trabzonspor şu ana kadar ligde istikrarlı bir şekilde en iyi oyunu oynayan tek takım bence. Bursaspor belki lider ama Trabzon kadar etkili değiller. Galatasaray Hagi ile birlikte ayağa kalktı. Bu kalkış sadece moral olarak takımı etkiledi diyenler var medyada. Bu yorumlara gülüyorum...Zaten Galatasaray gibi kadrosunda yabancılar olarak Baros,Kewel,Elano,Misimoviç,Pino,Cana,İnsua ve türk olarakda Arda gibi isimler olan bir takımın tek eksiği zaten özgüven ve moral idi
![]()
Maça gelince Galatasaray'ın son iki haftada gösterdiği direnci bu maçta da göstermesini bekliyorum. Fakat Fenerbahçe ve Antalya maçlarının aksine Trabzonspor'un orta sahasında Ceyhun,Colman ve Selçuk gibi çok iyi 3 isim var. Eğer bu 3 isim de sahada olursa işimiz çok zor olacak ama bana kalırsa çok keyifli bir doksan dakikanın ardından taraflar 2-2 gibi gollü bir beraberlikle sahadan ayrılabilirler....

Zaten Galatasaray gibi kadrosunda yabancılar olarak Baros,Kewel,Elano,Misimoviç,Pino,Cana,İnsua ve türk olarakda Arda gibi isimler olan bir takımın tek eksiği zaten özgüven ve moral idi