Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
Kadrolari gordum. GS kesinlikle ustun oynar, Trabzon anca uzaktan sutlarla, duran toplarla ya da Jaja'nin yaraticiligi ve sutlari sayesinde gol atar, normalde GS ustun oynar ve Trabzon'dan kulubeden katki gelmezse rahat alir maci. Engin-Burak-Umut uclusunun hicbir varlik gosteremeyecegini, orta alanda GS'nin ustun olacagini dusunuyorum.
Varlık Yapamayan Adamları Gördük. Senin Tecrübeli Dediğin Galatasarayı da Gördük Renkdaşım İyisin Hoşsun Güzelsinde İyice Sırf Yorum Olsun Diye Yorum Yapmakta Olmaz Trabzonu Tanıdığını Hiç Ama Hiç Zannetmiyorum Senin Galatasaray Rahat Alır Dediğin Takımın Doğru Düzgün Antreman Yaptığı Yok Kondisyonlar Daha 10 Hafta Geçti Hazır Değil Yine Trabzon İstikrarlı Tanımadığın Takım Hakkında Fazla Yorum Yapma Sen Altta Kalırsın.

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
Memo'yu ciddiye almayin, ne dedigini bilmiyor. Ayrica niye hakli cikmadim onu da anlat lutfen. Ben ne dedim orada, o kadrolarla Trabzonspor oyun ve pozisyon ustunlugunu saglayamaz, anca siradisi sekillerle gol atar. Ben 75 dakika en onemli 3 oyuncusundan yoksun moralman cokmus bir GS'ye karsi pozisyona giremeyen, oyun anlaminda ustun olmayan bir Trabzon gordum. Servet'in akil almaz hatasindan anca golu atti Trabzon, ki o golden sonraki 15 dakikada bile GS beraberligi saglayacak 2-3 pozisyona girdi. Duyan da Trabzon firtina gibi esip 3-0 aldi maci zannedecek, 75 dakika ortada giden maci rakibin hatasi sayesinde siradisi sekilde kazandi, dedigimde bal gibi de hakli ciktim, carpitmayi denemeyin isterseniz, komik oluyor.

Zaten izlemedigin maca yorum yapman ayri bir komedi, ama ciddiye almiyorum zaten.
Önce Sen Bir Otur Renkdaşım Bir Yorumlarına Bak Trabzon Ligin En Hazır Takımlarından Tecrübesiz Dediğin Takım. Sen Bir Bak Önce Yorumlarına.

Quote Originally Posted by bySilver View Post
formda bir yattara'lı, alanzinho' lu karşısında galatasaray' ı bende çok merak ediyorum.
Bakış Açısına Bakış Açısı Nokta...

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
Bence sanssizlik falan degil. Bir futbolcu kendi kapasitesini bilmeli, Servet'in ilk 'fantezisi' degil bu, defalarca yapti ve hala yapiyor. Bir stoper orada topu taca atmali net bir bicimde. 75. dakikada deplasmanda kritik bir derbi oynuyorsun, karsinda Engin gibi cabuk ve adam eksiltebilen bir adam var ve sen orada topu taca atmiyorsan ona sanssizlik demem ben, baska birsey derim.

GS ile ilgili soylediklerine katiliyorum, sakatlar donunce iyi bir takim olacaklar, ikinci yarida ust siralara tirmanmis iyi bir GS izleyecegiz.
Hem Engin Bir Halt Yapamaz, Hemde Engin Gibi Çabuk Bir Oyuncu Laf Olsun Diye Yapılmış Bir Yorum.