Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
Varlık Yapamayan Adamları Gördük. Senin Tecrübeli Dediğin Galatasarayı da Gördük Renkdaşım İyisin Hoşsun Güzelsinde İyice Sırf Yorum Olsun Diye Yorum Yapmakta Olmaz Trabzonu Tanıdığını Hiç Ama Hiç Zannetmiyorum Senin Galatasaray Rahat Alır Dediğin Takımın Doğru Düzgün Antreman Yaptığı Yok Kondisyonlar Daha 10 Hafta Geçti Hazır Değil Yine Trabzon İstikrarlı Tanımadığın Takım Hakkında Fazla Yorum Yapma Sen Altta Kalırsın.

Önce Sen Bir Otur Renkdaşım Bir Yorumlarına Bak Trabzon Ligin En Hazır Takımlarından Tecrübesiz Dediğin Takım. Sen Bir Bak Önce Yorumlarına.

Bakış Açısına Bakış Açısı Nokta...

Hem Engin Bir Halt Yapamaz, Hemde Engin Gibi Çabuk Bir Oyuncu Laf Olsun Diye Yapılmış Bir Yorum.

Evet o GS'yi gorduk, 75 dakika Trabzonspor'a oyun ustunlugunu vermedi, pozisyon da vermedi, hatta 1-0'dan sonra santrforsuz bir takim olarak 3 kere 1-1'e yaklasti.

Engin'e pozisyon icin cabuk dedim, bir yazimda pozisyonu degerlendiriyorum, diger yazimda maci degerlendiriyorum, kiyasladigin seylere bak, once dikkatli oku sonra yorum yap. Nitekim o uclu 75 dakika boyunca GS savunmasini sikintiya sokamadi, hic tehlikeli olamadi, Servet de o topu normal sekilde taca atsa mac 90% 0-0 bitecekti nitekim.