1 ile 30 arası toplam 96 sonuç

Konu: Sarı-Kırmızı kariyer

Hybrid View

Nesil
    2007

Takımın durumuna şaşmamalı, en iyi oyunculardan biri Barış'mış

Şaka maka biraz toparlanman lazım, ligde özellikle çok berabere kalmışsın ve Trabzon coşmuş, 6. haftadan 8 puan fark iyi değil; umarım toparlanırsın
    UEFA'da Villarreal'den 1 puan alsan bile iyi bence, şu oyunda İspanyol takımlardan çok çektim; müthiş oynuyolar, oyuncularıda çok kaliteli oluyor Ama yinede inşallah 6 puanıda alırsın; 'Galatasaray'ın olduğu yerde umut vardır'.

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Manager of sam View Post
    Takımın durumuna şaşmamalı, en iyi oyunculardan biri Barış'mış

Şaka maka biraz toparlanman lazım, ligde özellikle çok berabere kalmışsın ve Trabzon coşmuş, 6. haftadan 8 puan fark iyi değil; umarım toparlanırsın
    UEFA'da Villarreal'den 1 puan alsan bile iyi bence, şu oyunda İspanyol takımlardan çok çektim; müthiş oynuyolar, oyuncularıda çok kaliteli oluyor Ama yinede inşallah 6 puanıda alırsın; 'Galatasaray'ın olduğu yerde umut vardır'.
    İlk haftalarda zor maçlar üstüste geldi biraz ancak iyi top oynuyoruz inşallah daha iyi yerlere geliriz.Galatasaray'ın olduğu yerde umut vardır'buna lafa bayıldım

Quote Originally Posted by fermangazi View Post
    başarılar kardes. Ligde gidişat kötü umarım seri galibiytler gelir(FB li olsam da)
    Uefa da iyi gidiyorsun. Yolun açık bol şans.
    Gelcek gelcek hiç merak etme.Fenerbahçe'li bi arkadaşlardan bunu duymak güzel.Teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    Gayet güzel gidiyorsun ama devre arasında en az 2 takviye yapman lazım
    Bence de hatta 3 oyuncu almam lazım.Oyuncuları belirledim.25 milyon gibi bi para lazım bu 3 oyuncuyu almam için.8 milyon bitçem var şu an.Bi kaç oyuncu göndermem lazım.onlarda belli gibi şu an bakalım hayırlısı .hele bi devre arası olsunda.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Sagomania60 View Post
    İlk haftalarda zor maçlar üstüste geldi biraz ancak iyi top oynuyoruz inşallah daha iyi yerlere geliriz.Galatasaray'ın olduğu yerde umut vardır'buna lafa bayıldım
    Söz benim değil yalnız, Hagi gelince söylemişti galiba; biryerlerden aklımda kalmış

İyi toparlamışsın, Villarreal'den de aldığın 3 puan harika olmuş tebrikler İnşallah böyle devam edersin...

Mesaj Yetkileri