1- korner hatasını denemedim, bilemiyorum. şu topu ceza sahası dışına ortalayıp first touch sahibi adama vurdurmayı kastediyorsun sanırım. Kornerden gol oluyor ben geçen sene kullandığım far post organizasyonunu kullanıyorum ama çok fazla top direkten dönüyor. tek sıkıntım bu.
2- Geçen versiyonu kanatsız kullanmıştım (3 AMC veya 3 Forvet) )bu versiyonda da kanatların pek hayrını görmedim. Bana kalırsa inside forward pozisyonu hala başarısız. Ama o kadar 4-2-3-1 oynayan var onlar başka şey söyleyebilir.
3- 4-3-3'ün varyasyonları. Şu an 2 stoper, 2 wingback bir dmc 2 MC ve 3 forvet ile oynuyorum. sonuçlar güzel.
4- Fikir çok güzel ve gerçekçilik adına daha uygun. Takımın taktiğe uyumu arttıkça yaptığı işler düzgünleşiyor. Özel çalışmaları defansive positioning ya da defansive set pieces olarak kullanıyorum. aşırı hücum mantalitesinde az gol yediğim için işe yarıyor sanırım. Tabi tamamen prepation'a bağlamıyorum.
5- Valla o kadar zorlayan çıkmadıKontra ataklar ve araya toplar tehlikeli.
6- Menajerlerin transfer sistemine dahil olması ve match prepation sayesinde taktik yap sonucu al devrinin kapanması.
7- Her şey eskisiyle aynı, bence bu kişisel bir durum. (zorlanmak, başarı vb)
8- Zaman zamanÖne geçen takımlar, ya da küçük takımlar iyi savunma yapıyor ve maçı beraberlik ya da 1-0'a bağlamaya çalışıyorlar. İtalya ve Türkiye (özellikle türkiye) liginden edindiğim izlenimler bunlar.
9- HepsiBu rakibin oyununa göre değişir. Bursa 2 gol attı ikisi de duran top, twente 2 gol attı ikisi de araya top, farzı misal bir başkası kontra atak...
10- Benim için her zaman iyi bir MC ve iyi bir forvet. Ama oyunun ve dünya futbolunun genel seyri gösteriyor ki forvet karakterli AM R/L elemanların yükselişte olduğudur.