1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Fm 2011 Taktik Analizi

Hybrid View

@richard ; 1 , 5 , 9 , 10 aynı .

korner taktiği çok işime yarıyor , kaleciye gelince de 18 yaşında bir regen kaleci aldım , volkanı yolladım , takımı resmen sırtlıyor , pozisyon alma - sezme - konsantrasyon - soğukkanlılık - kararlar 18 - 19 olunca çok iyi yer tutup , çok iyi kurtarışlar yaptı. şu anda 19 yaşında olmasına rağmen. mandanda tibi tipi var ve çok güçlü

Quote Originally Posted by mad butcher View Post
    @richard ; 1 , 5 , 9 , 10 aynı .

korner taktiği çok işime yarıyor , kaleciye gelince de 18 yaşında bir regen kaleci aldım , volkanı yolladım , takımı resmen sırtlıyor , pozisyon alma - sezme - konsantrasyon - soğukkanlılık - kararlar 18 - 19 olunca çok iyi yer tutup , çok iyi kurtarışlar yaptı. şu anda 19 yaşında olmasına rağmen. mandanda tibi tipi var ve çok güçlü
    Kaleci takımın yüzde 50' sidir diye kim demişse doğru demiş Ben de Ustari' yi transfer ettim, önemli maçlarda coşuyor, ligin ilk yarısını 8 gol yiyerek kapatmıştım hatta.

Quote Originally Posted by richard castle View Post
    Kaleci takımın yüzde 50' sidir diye kim demişse doğru demiş Ben de Ustari' yi transfer ettim, önemli maçlarda coşuyor, ligin ilk yarısını 8 gol yiyerek kapatmıştım hatta.
    şampiyonlar ligi bayern deplasmanındayım 4 direkten dönen topum 1 penaltı kaçırma , boş pozisyonlarda kaleciyi nişanlama mı diyim , neyse 1 - 0 öndeyim , 4 dk uzatma var ve oyunu domine eden benim ; son 90+4 oynanırken bayern in en önemli oyuncusu kalecimle karşı karşıya kalıyor ve şutu çekiyor , kalecim mükemmel bir kurtarış çıkarıyor ve top defans oyuncumun önünde kalıyor , ardından gelişen kontra atakda oyuncum kaleciyle karşı karşıya kalıyor ve bayernin kalecisini çok rahat bir şekilde çalımlayarak golü buluyorum , kalecim o golü yese maç 1-1 bitecekti ama , yemedi ve 2-0 kazandım. işte kaleci böyle bir şey

Mesaj Yetkileri