1- Korner bugu giderilmiş ama bu seferde 6 yard'a top at denilince hep ön direğe atıyor topu yani kalıcı bir çözüm bulamamışlar yerine böyle bir çözüm bulmuşlar...

2- Kanat organizasyonları çok etkili 2 iyi kanat oyuncusu ile çok maç kazanılabilir...

3- 4-4-2 ve formasyonları...

4- "match preparation" oyunda çok önemli bir etken eğer iyi bir taktiğiniz ve kaliteli bir kadronuz varsa
"match preparation" fluide yalaştıkça durdurulamaz bir takım oluyorsunuz...ancak ne kadar iyi taktiğiniz yada kadronuz olursa olsun "match preparation" kötü ise yani taktik oturmamışsa başarı çok zor...
bu sebeple 3 taktiği çok iyi ayarlamalı, sık taktik değiştirmemeli ve hazırlık maçlarını taktiksel anlayışı oturtabileceğiniz takımlarla yapmalısınız...

5- Kesinlikle kanat organizasyonları AMR/L kanat kullanıyorsanız ve savunmada bekleriniz yanlız kalıyorsa gol yememeni imkansız gibi...bu sebeple ya MR/L kullanmalı yada ortasahada oynayan oyuncuları çok iyi seçmelisiniz...

6-
"match preparation" gerçekçilik katmış, menejerlik sistemi güzel olmuş, birde oyuncuyla yüzyüze görüşme güzel olmuş...

7- takımda oynayan oyunculara ne kadar uyumlu taktik seçerseniz o kadar çabuk oturuyor bu aşamada hazırlık maçlarıda çok çok önemli bir defa taktik yeniyse amatör/yarı prof. takımlarla 5-6 maç yapmak lazım sonra yavaş yavaş güçlü takımlara geçmek lazım...

8- Zor değil ama doğru müdahaleyi yaparsanız...

9- Sizin taktiğinize bağlı oluyor genelde benilk sezon kanatlarda DR/L ve AMR/L oynuyordum orta alandaki oyuncularda yavaş kalınca kanatlardan çok gol yedim bu sezon 4-4-2 oynuyorum ve oyuncuların performansına göre yiyorum golleri...

10- Bence belli bir bölge söylemek haksızlık olur her bölge önemli daha doğrusu takım olabilek çok önemli...