Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 50 arası toplam 50 sonuç

Konu: A Milli Takım Hollanda Maçı aday kadrosu

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Semih formda olmadığı zman banko oynadığı milli takıma 8 maçta 6 golü varken alınmıyor. İlginç ..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Sanırım denemek istediği oyuncuları görmek için böyle bi kadro belirledi Hiddink çoğunun kalıcı olacağını düşünmüyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Formda bir Semih ve sürekLi oynayan Necip`in aLınmaması ve Kazım Kazım ın oLması dışında güzeL bir kadro.

Sinan BoLat sakat sanırım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Oooleeeey Batuhan Karadeniiiz. Mesele formda olup olmamaları değil. Mesele potansiyelleri. Mesela Yekta ve Orhan Gülle içinde çok sevindim ben. Aynı şekilde Gökhan Süzen, İbrahim Akın, Engin Baytar vs vs vs
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

forvet hattini begenmedim semihin olmasi lazimdi batuhan sezon basindan beri 2 gol atmis o kadar etkili bir performans gösteremedi.. onun disinda cok iyi bir kadro birde nuri sahinin artik bu takima monte edilmesi lazim emre sayet milli takimi birakacaksa nuri onun yerine ilac olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Serdar Kesimal ve Gökhan Süzen'in kadroda olması güzel ancak genel olarak kadroyu pek beğendiğimi söyleyemem. Özellikle forvet hattı Türkiye'nin en çok eleştirilen oyuncularından oluşmuş. Hiddink'in böyle bir kadroyu şans vermiş olmak için seçtiğini düşünüyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Miili takıma formda oyuncular alınır benim bildiğim.Bizden İbo'yu almış ama İbrahim'in formu çok düşük.Ayrıca Ömer Erdoğan niye alınmadı acaba..?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topuz ve Serkan alınmalıydı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Serkan BaLcı bencede oLmaLıydı. Bu adamdan yararLanmamız gerek. Gökhan gönüL`ün Türkiye de ki aLternatifi Sabri değiLde, Serkan oLmaLı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Umarım bu macta Umut ve Batuhan ilerde baslar. Ne yapabileceklerini cok merak ediyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Miili takıma formda oyuncular alınır benim bildiğim.Bizden İbo'yu almış ama İbrahim'in formu çok düşük.Ayrıca Ömer Erdoğan niye alınmadı acaba..?
    Yaşından dolayı Ömer Erdoğan alınmamıştır.Biz daha öncede böyle bir yapılanmaya gitmeye çalışmıştık.Fatih Terim zamanında.Suusi Arabistan la falan maç yapmıştık Can Arat falan vardı milli takımda ama elemeler başlayınca güme gitmişti.Gene aynısı olmaz umarım.Forvete Mevlüt orta sahaya da Mehmet Topal niye alınmıyor anlamıyorum.Oğuz Çetin gitmedikçe Mehmet e rahat yok sanırım.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Serkan Balcı ve Mehmet Topal yine yok kişisel gıcıklığı var heralde bu adamlara Hiddink'in

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Batuhan Karadeniz ve Gökhan Süzen sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkartılmışlar. İkisinin yerine Eren Aydın çağrılmış.

Bağlantı
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nadir Çiftçi, A Milli Takım'da

Hollanda ile Çarşamba akşamı oynayacağı özel maçın hazırlıklarını Amsterdam'da sürdüren A Milli Takım'ın aday kadrosuna Portsmouth'lu forvet Nadir Çiftçi de davet edildi.

Kadroda yer alan Avustralya doğumlu Ersan Adem Gülüm gibi Milli Takım tercihini Türkiye'den yana kullanan Nadir Çiftçi için FIFA'ya gerekli başvurular yapıldı. Bugün öğleden sonra kampa katılan 18 yaşındaki genç futbolcunun Hollanda maçında forma giyebilmesini sağlayacak prosedürün tamamlanması için yoğun çaba sarf ediliyor.

Nadir Çiftçi, daha önce Hollanda U17 Milli Takımı'nın formasını giymişti

Bu arada Nadir 92'li;

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

İngilterede yetismesi cok buyuk avantaj

Omer Toprak ve İlkay ıda aldımı bu işin cogu tamamdır

Bu hazırlık maçlı birşeylerin değişeceğini görmek için iyi bir sinyal olacak hepimize.Son dönemde beğenerek izlediğim Yekta Kurtuluş,Serdar Kesimal,Yiğit İncedemir,Mehmet Ekici gibi isimleri oynamaları durumunda dikkatle takip edeceğim bu maçta.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Nadir Çiftiçiyi merak ediyorum bakalm neler yapacak bu kadroa ilkay ömer toprak jem paul ve tunayıda katarsak çok güzel olacak

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Böyle oyuncuları teker teker kadromuza katıyoruz. Güzel.

Bakalım kaçı Hiddink'in planları dahilinde kalacak, en azından bu gençlerin 2-3 tanesini adapte edebilsek milli takıma yeter.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Milli takim formami giydim birazdan stadyum'a dogru gidecegim

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri