1 ile 30 arası toplam 85 sonuç

Konu: Oyunun saçma transfer politikası

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by semih_usta View Post
    Takım değil genel olarak takımlarla ilgili skıntılar var gecen seneden beri yazıyorum bu konuyla ilgili bi cokta örnek verdm hangi oyuncumu satılık listesine cıkarsam avrupaya gidiyor cogu da izleniyor zaten bu 2 senedir olan bişey gecen senenin genelinde zaten turksportal da durgundu cıkarılan patchlerle de giderilmedi sorun 2011 de düzelcegini umdum ama değişen hiç bişey yok sadece türkiye liginde mi bilmyiyorum ama bu transfer sacmalıkları yüzünden oynanmıyor oyun. Benim turksportal a tepkim zaten fm yi cıktıgı gibi oynayamadık bu bi gercek ama onceki yıllarda en azından Db' lerle filan oyun oynayabilr hale geliyordu özellikle türkiye ligi ama 1 2 senedir bunlarda yok

Olayı size şöyle özetleyebilirim esasında. Benim kendi görüşümdür bu. Yani ne SI'dan birisiyle konuştum bunu ne de Araştırma ekibimizden. Bence transfer konusunun eksikliği şurdan kaynaklanıyor. Oyundaki scout ekipleri. Malum her takımın bir scout ekibi var bu oyunda. Ve oyunu açar açmaz o scoutlar hemen oyuncu aramaya çıkıyor gerekli mevkiilerde. Sizinde başınıza gelmiştir. Scout'unuzu göreve yolladığınız zaman saçma sapan isimleri önerebiliyor. Siz o oyuncuyu takip etmeseniz bile oyuncuyu takip ediyor gözüküyorsunuz. Aynı olay olduğunu düşünüyorum. Scout raporundan sonra karşı takım onu izliyor gözükmeye başlıyor. Bizde bunu görüp hemen oyuncuyu öneriyoruz. Şahsi fikrim budur. Akşam gelince daha uzun yazabilirim. Şimdi maç izlemeye gidiyorum. Saygılar...
    I'm back...

semih_usta Misafir

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Olayı size şöyle özetleyebilirim esasında. Benim kendi görüşümdür bu. Yani ne SI'dan birisiyle konuştum bunu ne de Araştırma ekibimizden. Bence transfer konusunun eksikliği şurdan kaynaklanıyor. Oyundaki scout ekipleri. Malum her takımın bir scout ekibi var bu oyunda. Ve oyunu açar açmaz o scoutlar hemen oyuncu aramaya çıkıyor gerekli mevkiilerde. Sizinde başınıza gelmiştir. Scout'unuzu göreve yolladığınız zaman saçma sapan isimleri önerebiliyor. Siz o oyuncuyu takip etmeseniz bile oyuncuyu takip ediyor gözüküyorsunuz. Aynı olay olduğunu düşünüyorum. Scout raporundan sonra karşı takım onu izliyor gözükmeye başlıyor. Bizde bunu görüp hemen oyuncuyu öneriyoruz. Şahsi fikrim budur. Akşam gelince daha uzun yazabilirim. Şimdi maç izlemeye gidiyorum. Saygılar...
    Onu ben de farkettim mesela basında cıkan bi haberle benım de oyuncuyu izledgim söleniyor izleyenler arasında ben de gözüküyorum ama transfer konusu tamamiyle sacmalık yani 4 büyüklerden bi takımsanız gerci bazı anadolu takımlarnda da öyle satmya calıstıgını bi futbolcuya en az 3 4 avrupa takımı teklif yapıyo izlemekten ziyade sacmalık burda dediğim gibi 2009 dan onceki oyunlarda böyle seyler olmazdı son 2 senedir geliyo bunlar basıma

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post

bu izlenme olayı olağan bir şey grçeğe uygun olmasa bile sonuçta oyuncular bir şekilde izleniyor
    fakt sorun transferlerde türk futbolcular öyle yerlere gidiyor ki gören dünya yıldızı sanır.
    özellikle kaleciler

semih_usta Misafir

Quote Originally Posted by arneas View Post
    bu izlenme olayı olağan bir şey grçeğe uygun olmasa bile sonuçta oyuncular bir şekilde izleniyor
    fakt sorun transferlerde türk futbolcular öyle yerlere gidiyor ki gören dünya yıldızı sanır.
    özellikle kaleciler
    aynen sorun bu

Mesaj Yetkileri