Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Bursaspor kazanır

2 11.76%
  • Trabzonspor kazanır

8 47.06%
  • Berabere biter

7 41.18%
1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: Bursaspor - Trabzonspor [12. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İki hatadan gol yedik.Hoca hakemi eleştirmiş ama ilk önce takımına baksa daha iyi olacak galiba.Birde benim anlamadığım birşey var deplasman tribününde yer varken Trabzonspor taraftarı niye Bursa tarafından bilet aldı acaba??

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    İki hatadan gol yedik.Hoca hakemi eleştirmiş ama ilk önce takımına baksa daha iyi olacak galiba.Birde benim anlamadığım birşey var deplasman tribününde yer varken Trabzonspor taraftarı niye Bursa tarafından bilet aldı acaba??
    aynen arkadaş ya açık kalede fitil oldum elemanlara. birde güvenlik kapıları açtı onları deplasman tribününe geçirdi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Kendilerine ayrılan tribünde yer bulamayınca yılda 1 kez izleyebilecekleri takımlarını görmek için girmişlerdir. Olay falan çıktıda ben mi kaçırdım, nedir bu tepkinin sebebi?

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Kendilerine ayrılan tribünde yer bulamayınca yılda 1 kez izleyebilecekleri takımlarını görmek için girmişlerdir. Olay falan çıktıda ben mi kaçırdım, nedir bu tepkinin sebebi?
    sürekli küfür edildi bize karşı tabii güvenliğin ardından. kendilerini dışarı davet ettik gelmediler. ilk devrede kendi aralarında kavga çıktı. vur, vur diye tempo tuttuk.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    sürekli küfür edildi bize karşı tabii güvenliğin ardından. kendilerini dışarı davet ettik gelmediler. ilk devrede kendi aralarında kavga çıktı. vur, vur diye tempo tuttuk.
    Dışarı gelselerdi ne olacaktı acaba?
    I'm back...

Mesaj Yetkileri