Yeter artık adam akıllı transfer yapmanın zamanı geldi.Öncelikle lucianoya yar saçların lüle lüle hayyydi sana güle güle demek gerekiyo,Nobreyi zaten gönderdik iii de oldu beşiktaşta pek yararlı olamıcak çünkü luciano-alex-aurelio 3 lüsünün gayreti olmasaydı fenerbahçede o kadar gol atamazdı.Alexe gelince tamam teknik,klas,orjinal de günümüz futbolunda artık bu özelliklerin yanına surat,azimlilik,oyunda ilk yarıdan sonra da bişeyler yapabilmeyi ekleyen futbolcular değerli ve onlara kaliteli diyoruz bence alexinde miadı doldu uygun para veren bi brezilya takımına satsak hiç fena olmaz.Anelka süper futbolcu adam harikaydı ama onu da harcadık artık kalsa da fenere nasıl yararlı olur bilmiyorum,zannederim başkan satacak onu.Appiah'a ise diyecek bişey bulamıyorum elinden ne geliyosa yapıyo çocuk.Fenerbahçe transfer yapıyosa,aldığı futbolcular Türk futbolculardan daha kaliteli olmalı ki fayda getirsin.Teknik adama gelince lyonu 4 sene üst üste şampiyon yapan adamı getirselerdi çok sevinirdim ama kim gelirse gelsin bu takıma ruh veremezlerse hiçbişey elde edemezler...