24 Şubat sabahında Ozan Denizgünü ilk basın toplantısını düzenledi:

Basın Toplantısı:

Özer Akman: Bir enkaz devraldınız, Beşiktaş'ta bir çok sorun var. Bunlarla başa çıkabileceğinizi düşünüyor musunuz?
Ozan Denizgünü: Takımın bir enkaz halinde olduğunu düşünmüyorum, sadece oyuncuların kendine olan güveninin yerine gelmesi ve daha huzurlu bir ortamda çalışmaları gerektiğini düşünüyorum. Kadro kalitemiz oldukça yüksek bir seviyede.
Can Terek: Taktiksel olarak nasıl bir yaklaşımda bulunmayı düşünüyorsunuz?
Ozan Denizgünü: Takıma en uygun olan taktiği oynatacağım. Dizilim olarak 4-3-3 dizilimini düşünüyorum fakat maçtan maça veya maç içinde değişiklikler olacaktır.
Ozan Özen: Peki takımdaki sorunlu oyuncularla nasıl ilgileneceksiniz?
Ozan Denizgünü: Takımdaki her oyuncu bir 2. şans alacaktır. Kadro dışı bırakılan Ferrari tekrar takıma girecektir, kayıt edilmemiş Nihat ve Fink hakkında yapabilecek bir şeyim yok.
Can Terek: Bu sene ligdeki beklentileriniz neler?
Ozan Denizgünü: Ligde zirveden koptuk, hedefimiz bitirebileceğimiz kadar yüksekte bitirmek ve kupayı da alarak Avrupa Ligi'ne 1. sıradan gitmek. Ayrıca olabildiğince çok genç oyuncuyu takıma adapte etmek istiyorum, Cenk, İsmail ve Necip başta olmak üzere.
Özer Akman: Peki uzun vadedeki planlarınız neler?
Ozan Denizgünü: Teknik ve organize bir takım yaratmak, Beşiktaş altyapısından çıkan oyuncuların kadroda sayısının artması ve Avrupa'da başarıya ulaşmak. Ama bunları yapmak için öncelikle günü kurtarmam da gerekiyor.

Taktiksel Dizilim ve ideal ilk 11:

2. Taktiksel(ofansif) dizilim: 4-4-2(kanatlar amr ve aml)

3. Taktiksel(defansif) dizilim: 4-2-2-2(2 dmc ve 2 mc)

Bu taktikleri genellikle 2. yarılarda kullanacağız.