1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Fantastik bir kariyer - Juventus FC [ 11.1.0 ]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Başarılar dilerim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

Quote Originally Posted by rainmakerr View Post
    Başarılar, taraftar konusunda Napoli kadar ateşli olamazlar !! juventus'un kadrosu çok iyi transfersiz teknik kadroya takviyeyle şampiyon olacağına inanıyorum De Ceglie'ye iyi baki Melo'yu da üzme
    Quote Originally Posted by juricevic View Post
    2010'da ilk sezonda şampiyon olmuştum Juve'yle .Ortasahaya ve defansa takviye şart.. Umarım başarılı olursun.
    Quote Originally Posted by rainmakerr View Post
    takviye konusuna katılmıyorum bir çok oyuncusu avrupa standartınız üstünde ortasaha da. defansta chiellini, maxwell ve grygera iyiler. bir tane DC dışında oyuncuya gerek yok bence. ortasaha da pepe, sissoko, marchisio ve melo muhteşem. 3-5-2 ve 4-2-2-2 çok güzel gidebilir bu kadroya.
    Quote Originally Posted by K1nq35 View Post
    Başarılar dilerim
    teşekkürler herkese taraftar konusunda napoli tabiki ama maksat görsellik olsun ona bişi diyemem takviye konusuna gelince orta saha kısmı gerçekten çok iyi kalabalık bir orta sahayla bu işin üstesinden gelebilirim defansı da gayet iyi ama ileri uca 1 takviye orta sahayada güzel bi takviyeyle futbolu endüstriyelleştirip paraya çevirebilirm ss'leri görceksiniz az sonra zaten yorumlarınızı esirgemeyin önerilerinz için sağolun

Mesaj Yetkileri