ilk sezon transfer yapmadan sadece teknik kadroyu yenileyip güzel bir taktikle napoliyle şampiyon oldum. oyuncu kadrosu biraz kısıtlıydı ben de burada yazılana göre oyuncu almayı pek sevmiyorum bu yüzden sonlara doğru kart cezalıları ve sakatlar yüzünden çok zor anlar yaşadım 12 puan varken inter ile aramda son 10 haftada kötü serim ve güçlü takımlarla yaptığım için 1 puana kadar düşmüştü sondan bir önceki maç inter ileydi deplasmanda 90+1de lavezzinin attığı gol ile beraberliği sağlayıp son haftaya küme düşmüş brescia karşısında zorlanmadan çıktım sonuç şampiyonum. kupa ve avrupa kupasına ilk sezon önem vermemiştim çeyrek finalde man city'ye deplasmanda 1-1 evimde 2-2 berabere kalarak elendim avrupa'da italyan kupasında ise juventusu kendi evimde 3-0 geçtikten sonra (çeyrek finalde tek maç oynanıyor)( sissoko kırmızı kart gördü maçta, buffon sakattı, melo da unhappy olduğu için takıma almamıştı zaten ligde de 9.lardı ) intere kendi evimde 3-1 deplasmanda 2-0 yenilerek kupaya veda ettim. kupayı da inter aldı zaten.

geçen sezondan kalan para, 9m sponsorluk ve 33m reklam gelirleri sayesinde 52mlik rekor bir bütçem vardı elimde. forvette ve orta saha da alternatife ihtiyacım vardı quagliarella kiradan döndü ve satın alma opsiyonunu kullanmak isteyen juventusa yüz vermedi, orta sahaya genç bir isim alacağım kiran gelen bir oyuncu var onu takıma adapte edebilirsem muhteşem olacak. takımda istemediğim 2 oyuncu vardı onları gönderdim 3 tane daha var ama onları da kırmak istemiyorum ama gelecek sezona bekleyeceğim sanırım hem zaten bulundukları bölgenin yedeği yok bir süre tutmak en mantıklısı. sağ beke isla'yı 10m € vererek aldım resmen kazıkladı beni menajeri 3m € aldı ya, sonra uzun uğraşlarla 15m € peşin 5m € 24 ay taksitle onu da aldım. 1-2 iç transfer yaptım 1 tane de sözleşmesi biten oyuncu aldım devre arası kaleci alacağım de sanctis iyi idare etti hatta yılın kalecisi oldu ama 35 yaşında artık daha fazla gitmez. genç oyuncu araştırma ağını ve genç oyuncu antrenman tesislerini geliştiriyorum transfere gerek kalmaz bir dahaki sezona. asistan menajerimi kovdum yenisi aldım gıcık etti diğeri zaten bişeyden anladığı yoktu iyi oldu.

2. sezonun hazırlık maçları şöyle
man utd 4 napoli 0
fc united 9 napoli 7
america(mex) 0 napoli 3
leavente 0 napoli 4
chelsea 1 napoli 2

10 gün sonra interle süper kupa oynayacağım.