vallahi tek maci bile save load yapmadim hayatimda save load yapmis adam degilim zatenbiraz defansif oynadinmi dünyanin en iyi takimini bile zorluyorsun zaten bir sekilde ya penaltidan ya uzaktan felan gol atiyorsun 1-0 2-1 gibi skorlarla kolayca yenebiliyorsun bende sasirdim önceki serilerdede ilk sezonda 3 kupa birden kaldirdigim oldu fakat kadroya en az 4-5 oyuncu dahil ediyordum bu oyunda sadece 1 transfer yaptim kadroya dokunmadim takimda iyi uyum sagladi birbirine galiba.. bana cok kolay geldi bu seri nedense bakalim fenerle 1 sezon daha oynayip anadolu takimlarindan birisiyle yeni kariyere basliyacagim

biraz defansif oynadinmi dünyanin en iyi takimini bile zorluyorsun zaten bir sekilde ya penaltidan ya uzaktan felan gol atiyorsun 1-0 2-1 gibi skorlarla kolayca yenebiliyorsun bende sasirdim önceki serilerdede ilk sezonda 3 kupa birden kaldirdigim oldu fakat kadroya en az 4-5 oyuncu dahil ediyordum bu oyunda sadece 1 transfer yaptim kadroya dokunmadim takimda iyi uyum sagladi birbirine galiba.. bana cok kolay geldi bu seri nedense bakalim fenerle 1 sezon daha oynayip anadolu takimlarindan birisiyle yeni kariyere basliyacagim
Alıntılı Yanıtla