Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği kazanır

5 27.78%
  • Beşiktaş kazanır

9 50.00%
  • Berabere biter

4 22.22%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Beşiktaş [12. Hafta]

Devre arası Hurşut tarzı iki yerli oyuncu katsak kadroya güzel olur. Sene başından beri söylüyorum, kanat rotasyonu çok kısıtlıydı. Q7 ile Ekremin sakatlığı ve Hilbertin geriye çekilmesiyle iyice bitti. Ki zaten bunların son ikisi zaten yaratıcılığı kısıtlı oyuncular. Takımda topu aldı mı yaldır yaldır gidebilen oyuncu sayısı 1. Devre arasında Nihat-Holosko-Tabata'ya sihirli değnek deymeyeceğine göre kadroyu dikine gidebilen adamlarla güçlendirmek lazım.

Rıdvan'ın 2. devreye yetişmesi de ilaç olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

rıdvan'ın sağ beke yetişmesi ve Hilbert'in sağ açığa çekilmesi bence daha faydalı olur. Belki kapanan takımlara karşı sıkıntı yaşarız Hilbertle , dediğin gibi kısıtlı yetenekleri var yaratıcılık konusunda ama araya çok iyi kaçan ve devamlılığı çok üst düzeyde olan bir oyuncu. Dün attığı golde nasıl bir kondisyona sahip olduğunun göstergesi. Ama sağlam bir transfer hiç de fena olmaz tabiiki.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Yerli olarak yuksek kalitede oyuncu bulmamiz zor bence. O tarzda oynayan anca V.Sen ve O.Ipek var, onlarin kalitesini de Avrupa'da goruyoruz, bize ciddi fayda saglamaz. Holosko'dan falan belirgin daha iyi olacaklarini sanmam. Orasi icin aklima gelen transferler Hamit Altintop, V.Sen, O.Ipek, Veli Kavlak, Hursut Meric, Yekta Kurtulus, Tunay Torun, baska var mi? Cogu ya gelmez ya yetersiz.....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Yerli olarak yuksek kalitede oyuncu bulmamiz zor bence. O tarzda oynayan anca V.Sen ve O.Ipek var, onlarin kalitesini de Avrupa'da goruyoruz, bize ciddi fayda saglamaz. Holosko'dan falan belirgin daha iyi olacaklarini sanmam. Orasi icin aklima gelen transferler Hamit Altintop, V.Sen, O.Ipek, Veli Kavlak, Hursut Meric, Yekta Kurtulus, Tunay Torun, baska var mi? Cogu ya gelmez ya yetersiz.....
    Tartışmak için doğru yer değil fakat, şu yazıdaki görüşüne katılıyorum. bir şey dışında; Volkan Şen yetersiz değildir fikrime göre.

Avrupa kupalarında takımda en dikkat çeken isim Volkan Şen, bana göre diğer 10 kişinin çok çok üstünde bir performans gösteriyor ki, Alex Ferguson'un bile dikkatini çekti.

Bunu seninle tartışmak için yazmadım, yanlış anlamanı istemem ama hakkını da vermek lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bu galibiyet takıma güveni tekrar getirmek adına çok iyi oldu. Tebrikler Beşiktaş'ım...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Tartışmak için doğru yer değil fakat, şu yazıdaki görüşüne katılıyorum. bir şey dışında; Volkan Şen yetersiz değildir fikrime göre.

Avrupa kupalarında takımda en dikkat çeken isim Volkan Şen, bana göre diğer 10 kişinin çok çok üstünde bir performans gösteriyor ki, Alex Ferguson'un bile dikkatini çekti.

Bunu seninle tartışmak için yazmadım, yanlış anlamanı istemem ama hakkını da vermek lazım.
    Soyle soyleyim o zaman; Volkan'in bonservisi ne kadara patlar bize ve o paraya deger mi?

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri