Trabzonspor şampiyon olursa sevinirim. Bursaspor şampiyon olduğundada sevinmiştim. Anadolu takımlarını böyle zirvede görmek çok güzel gerçekten. Tebrikler Trabzonspor.
Trabzonspor şampiyon olursa sevinirim. Bursaspor şampiyon olduğundada sevinmiştim. Anadolu takımlarını böyle zirvede görmek çok güzel gerçekten. Tebrikler Trabzonspor.
güzel bir galibiyet oldu.böyle kazanmaya devam etmeyeliyiz
Evet verilen ofsaytında yorumunu alalım sizdenSizin Egemenle derdiniz baska kandırmayın bizi
Macın yorumuna gelince Bursa bizden ustun oynadı. Bizim pas sayımızı 2 ye katladılar. Gol onunde fazla yaratıcı olamadılar, 60 tan sonrada biz iyice savunmaya gectik ve Bursa oynadı biz savunduk.
Jaja alıstıkta boyle golleri cok olacaktır
Bu arada Ertuğrul sağlam sürekli agresif hakeme itiraz halinde.Adam gibi adam bu mu acaba...
http://www.facebook.com/video/video....12110872188453
Ofsayt pozisyonu
Bursa'nın etkisiz oyunu devam ediyor. Trabzon'un kazanmasını bekliyordum öyle de oldu. Bursa gol pozisyonlarına girmekte acayip zorlanıyor. Trabzon hakettiği bir galibiyet aldı tebrik ediyorum.
Last edited by GeNç KaRTaL : 13.Kasım.2010 at 19:40 Reason: Silinen mesajdan alıntı.
Trabzon 3 buyuklerin seviyesine gelsin onlari da goruruz. Her takim uc buyuklere karsi oynadigi gibi Trabzon'a oynasin, Avrupa'da oynayin mac trafigi olsun, baski artsin vs, kolay is degil bunlar. Kaldi ki Trabzon sampiyonluk yarisindaki stresi bile zor kaldiriyor, gecen yillarda gorduk zaten. Daha kesin konusmak icin erken.
3 İstanbul buyugu desek sunaNe bilim bazıları 3 buyuk diyor bazıları 4 diyor bazılarıda 5
Sampiyon olacak takım ligin1 ci yarısı bittiginde en iyi hamleleri yapan takım olur![]()
Tebrikler trabzon güzel galibiyetti.Ertuğrula gelince bırakın ligi kazanınca artist olmayanmı var geçen sene bursa mütavazi görünüyordu şimdi adamların haline bakın tavan yapmış bi kibir,artist tavırlar.Efendi dediğimiz Sağlamın birden huyu değişti.Uygunda Sivasla 2. oldu hemen oda artist oldu.Yapmayın arkadaşlar anadolu takımlarını üstte görmek güzel ama böyle artist olıcaklarsa hiç olmasın zaten uzun sürmez böyle artistlerin gündemde kalması.
Bizde de boyleydi Ertugrul, Bursa veya sampiyonluga ozgu birsey degil. Zaten niye efendi deniyor anlamiyorum....
hayır Bursada ilk sezonunda bırakın hakemle tartışmayı kulubesinden bile kalkmıyordu sakinliği yüzünden oyuncularına bağarıp çağırmamasından,toplantılardaki üslubundan fln efendi olarak tanınıyordu.Sanırsam bu sene biraz sampiyonluk stresi olduğu için huzursuz hakemlere fln saldırıyor.Oyuncularda aynı şekilde.
Gecen seneki hakemlere de bagirsaydi piskinlik olurdu zaten.
İki hatadan gol yedik.Hoca hakemi eleştirmiş ama ilk önce takımına baksa daha iyi olacak galiba.Birde benim anlamadığım birşey var deplasman tribününde yer varken Trabzonspor taraftarı niye Bursa tarafından bilet aldı acaba??
Gol: Trabzonspor: 2 – Bursaspor: 0
Toplam Şut: Trabzonspor: 4 - Bursaspor: 15
İsabetli Şut: Trabzonspor: 2 - Bursaspor: 5
İsabetli Orta: Trabzonspor: 1 - Bursaspor: 8
Faul: Trabzonspor: 22 - Bursaspor: 19
Korner: Trabzonspor: 1 - Bursaspor: 8
Ofsayt: Trabzonspor: 6 - Bursaspor: 4
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 61 - Bursaspor:% 39
İstatistik olarakta gorunuyor zaten, Bursa bizden ustun oynadı. Ama istedikleri pozisyonlara giremediler
Topla oynama oranı şık olmuş.
Gözü aydın herkesin, artık namağlup değiliz. Üzerimizdeki baskı, stres kalkar inşallah bu maçtan sonra. Sezon sonunda zirveye yakın biryerde olacağımızdan %100 eminim. Yeterki oyuncularımız geçen sezon olan yardımlaşmayı, mücadeleyi yansıtsın sahaya. Birde forvetlerimiz bol bol şut çalışsın. 15 şut çekiyoruz ama 5'i kaleyi bulmuyor toplamda
dipnot:İki haftadır(kupa maçını da sayarsak 3....) takımımın maçlarını kaçırmama neden olan TFF'ye ve Digiturk'e (+ TRT'ye) selamlar(!).
![]()
Trabzon yıkılıyor mac bittiginden beri, 22.00 de takım Trabzona iniyor bu gece uyimicaklar![]()
Trabzonspor'un kazanmasını beklemiyordum ama Jaja kalitesini gösterdi. Tebrikler Trabzonspor...
Bakalim sahaya giren taraftarlar yuzunden ne ceza gelcek
Ceza gelmez, olaylar ciktigi icin belki Bursa 3-0 hukmen galip bile sayilabilir.![]()
Biraz Bursa'lı taraftarlar, biraz Trabzon'lu taraftarlar sopa atacaktı...Sonra bolca polisten dayak yiyeceklerdi![]()