1 ile 30 arası toplam 85 sonuç

Konu: Oyunun saçma transfer politikası

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ben senin ne demek istedigini gayet iyi anliyorum bu sorun turksportal ekibinden kaynaklanan bir sorun degil oyunun kodlari ile alakali fm 2009 dan beri transfer sacmaliklari var oyunda fm de kazim gibi ortalama bir ca ya sahip genc ve düsük ücrete oynayan oyuncular her takima transfer olurlar sen kazimi 1-2 sezon izle bakalim kac maca cikacak atleticoda.. 10 maci gecmez...

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ben senin ne demek istedigini gayet iyi anliyorum bu sorun turksportal ekibinden kaynaklanan bir sorun degil oyunun kodlari ile alakali fm 2009 dan beri transfer sacmaliklari var oyunda fm de kazim gibi ortalama bir ca ya sahip genc ve düsük ücrete oynayan oyuncular her takima transfer olurlar sen kazimi 1-2 sezon izle bakalim kac maca cikacak atleticoda.. 10 maci gecmez...
    Ben turksportalı mı suçluyorum? yapmayın lütfen ayrıca Si yi bile suçlamadım dikkat ederseniz...
    Benim en fazla isteyeceğim turksportal ekibinden Si ye bu sorunu bildirmeleri şikayet olsunki uğraşsınlar

işte sizde diyorsunuz ben sorun düzelsin istiyorum çaba göstersinler istediğim fazla bir şey değil
    Ben 2009 dan beri sustum iyice ayyuka çıktı sizin dediğiniz gibi zaten oynatmıyorlar tekrar türkiyeye dönerler dedim
    ama şimdi daha kötü daha fazla kötüye gitmesini istemiyorum çünkü adam gibi oynadığım bir oyun var onunda miadının dolmasını istemiyorum
    2009 dan 2011 artık bir çare bulsunlar

Mesaj Yetkileri