1 ile 30 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Lightbulb O Artik Fenerlİ

SON DAKİKA AÇIKLAMASI

RESMEN AÇIKLADI
    Portekiz Milli takımı ile Almanya'da bulunan Luis Felipe Scolari Alman ZDF Kanalına geleceği ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Portekiz Milli Takımı ile Temmuz ayında sözleşmesi bitecek olan Scolari, Dünya Kupası sonrası İstanbul'dayım derken Şenez Erzik'den övgü ile bahsetti ve gitmemde Erzik'in önemli rolü var dedi
    Almanyada ZDF kanalına konuşan Scolari ''Tatil yok.Dünya Kupası'nın 9 Temmuz'da bitmesinden sonra, sözleşmesinin sona ermesini beklemeden F.Bahçe için çalışmaya başlayacam. Çünkü sarı-lacivertliler, ön eleme nedeniyle sezonu erken açmak zorundalar'' dedi
    İngiltere Futbol Federasyonu'nun teklifini kabul etmeyen 58 yaşındaki Scolari, Brezilya'ya 2002 Dünya Kupası'nı kazandırmış,2004'te Portekiz'i Avrupa Şampiyonası finalisti yapmıştı.
    NE ZAMAN FENERLİ OLMUŞTU?
    Daum'dan sonra F.Bahçe'nin başına geçecek teknik adamı bulmak için kolları sıvayan Fenerbahçe yönetimi Luis Felipe Scolari Yönetimin yetki verdiği menajer Celalettin Bilgiç ile Dünya Kupası öncesi İtalya'nın Milano kentinde bir araya gelerek son ayrıntıları konuştu. Karşılıklı protokol imzalandı.
    Toplantıda Bilgiç'ten F.Bahçe'nin Fernando Morientes, Sol Campbell ve Hernan Crespo ile yaptığı bütün transfer görüşmeleri konusunda bilgi alıp onay veren Scolari'nin alternatif isimler de önerdiği bildirildi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Başkan zaten 3 kişiyle anlaştık 3 ünden de haber bekliyoruz demişti. Antic ve Scolari teklifi doğruladılar. umarım yönetim bunların arasından en iyisini seçer. Ben Scolarinin gelmesini isterim ama tek handikapı 6 yıldır klup takımı çalıştırmamış olması....
    "YÜCE ATATÜRK"

1.si başlık yanlış yere açılmış.
    2.si çok iyi bir teknik direktör Scolari.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006

bakalım fenere yararı dokunurmu ama en azından daumdan daha iyi yönetecektir...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

hayırlı olsun...

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by M@kiN
    ''Tatil yok.Dünya Kupası'nın 9 Temmuz'da bitmesinden sonra, sözleşmesinin sona ermesini beklemeden F.Bahçe için çalışmaya başlayacam. Çünkü sarı-lacivertliler, ön eleme nedeniyle sezonu erken açmak zorundalar'' dedi
    ben s olarinin portekiz ile 4 yıl daha anlaşma yaptığını sanıyordum dünya kupası başladığında...

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs
    ben s olarinin portekiz ile 4 yıl daha anlaşma yaptığını sanıyordum dünya kupası başladığında...
    belki fm deki gibi ikisini bir arada yürütür

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    öyle bir şeyi kabul edermiyiz sence?
    bencede, sanırım bu kural Türkiye'de yok

Mesaj Yetkileri