Bursaspor şampiyon olunca her şeyi çok değişti.Bursaspor şampiyon olunca sevinenlerin yarısı şimdi Bursaspor'a bir sempati beslemiyordur.Bursasporlular hariç.Bir şampiyonluk taraftarı,oyuncuyu vs. bu kadar nasıl değiştirebilir anlayamıyorum.Türk futbolu tarihinde ilk falan da olsa bu kadar uçulmaması gerekiyor.Bıraksak bazıları kendilerini futbol ilahları ilan edecek.Önceki seneler Trabzonspor Bursaspor'u yenmiyor muydu Bursa'da ? Yeniyordu.Maçtan sonra tezahüratlarını da yapmak en doğal haklarıydı.Kışkırtıp küfür etseler de bir olay yaşanmıyordu.Peki şimdi ne oldu ? Bursaspor şampiyon oldu.Çok çok büyük bir takım oldu tabi kendilerince.Kendi sahalarında Trabzonspor'a yenilmeyi kabullenemediler.Bu kişilerden birisinin de bu spiker olduğu apaçık.Bu spiker de şampiyonluğun yan etkisi olan uçuşa kapılmış.Bu durumun zamanla düzeleceğini düşünüyorum.Zira Bursaspor şampiyonluğu bir daha zor görür.Şampiyon olup olmaması benim için hiçbir şey ifade etmiyor.Eğer bir daha şampiyon olurlarsa umarım Şampiyon bir takım gibi davranır oyuncusu,taraftarı, her şeyi.