Ben Antalyalıyım. Yedi göbek... Dedem, dedemin dedesi... Hem baba, hem anne tarafından katışıksız Antalya ili, Elmalı ilçesindenim. Ben Fenernahçe taraftarıyım. İkinci bir takımım yok. Sadece Fenerbahçeliyim. Babam koyu Antalyasporluydu, Fenerbahçeyi sevmezdi, ikinci takımı Beşiktaştı. Ben altı yaşında, radyoda Fenrbahçe'nin 4-1 geride olduğu Galatasaray maçını 4-4'e getirdiği dakikadan itibaren Fenerbahçeliyim. Yıllar sonra gittiğim bir Antalyaspor maçı vardı. Sanırım Bursa ile oynuyordu. Bursanın başında Raşit Çetiner vardı. Oturduk trübüne Antalyayı destekleyelim diye... "Ne cimbom, ne Beşiktaş, ne de ....kanarya/En büyük sensin Antalya..." Hemen terkettim stadı, o günden beri ne Antalyasporun adını ağzıma alırım, ne de fikstürüyle ilgilenirim. Ben Antalyalıyım, Antalyada yaşıyorum ama ben Fenerbahçe taraftarıyım. Antalyasporun bu hafta kiminle oynadığını bile bilmiyorum. Sadece Fenerbahçe maçlarında giderim ve arabamın ve kendimin selameti adına formayı altıma giyer, stadda çıkarırım. Her yıl en kazığından Fenerbahçeye ayrılan trübünden biletlerimi alır ve maçlara bedavadan giren bazı Antalyaspor taraftarlarının ömründe harcamadığı kadar gelir kapısı olurum Antalyaspora...

Antalyalıyım ve buna rağmen Antalyasporu desteklemiyorum, %100 ve katışıksız Fenerbahçeliyim diye kimse beni tehdit edemez, beni aşağılayamaz, bana hakaret edemez, beni hedef gösteremez. Konuyla ilgili diyeceğim budur. Bu benim kişişsel tavrımdır. Dileyen dilediği takımı tutar ve destekler.