1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Hayatta herşey PA değil, az da istatistiklere baksanız?

Hybrid View

pa ve ca değişebiliyor mu acaba. ca 155 pa 155 olan bir oyuncunun ca si yükselebilir mi?

Quote Originally Posted by rainmakerr View Post
    pa ve ca değişebiliyor mu acaba. ca 155 pa 155 olan bir oyuncunun ca si yükselebilir mi?
    bazı oyuncuların pa'sı değişebiliyor oyuna göre,ama ca asla değişmez.

Sheriff Misafir

Oyuncunun yaşı gençse ve PA sı CA sından yüksekse CA yükselebilir. Sabit olan PA'dır, oyunun ilerleyen zamanlarında değişkenlik gösterecek olan CA dır. PA da oyundan oyuna değişkenlik gösterebilir, buda şu şekilde olur; oyuncuya PA değeri olarak sabit bir PA girilmemiştir, 0, -1, -2, -3, -4, -5, -6, -7, -8, -9 ve -10 gibi değerler girilebilir. Bu durumda oyuncunun PA sı her yeni oyunda farklı çıkar.

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Oyuncunun yaşı gençse ve PA sı CA sından yüksekse CA yükselebilir. Sabit olan PA'dır, oyunun ilerleyen zamanlarında değişkenlik gösterecek olan CA dır.
    dostum ikisi de eşit yani olgun ve gelişemeyecek bir futbolcu mesela 27 yaşında bir forvet oyuncum var bunun performansı yükselirse pa ve ca'sı yükselebilir mi? yani ikisi de mesela 155, bunların değeri yükselebilir mi?

Sheriff Misafir

dostum ikisi de eşit yani olgun ve gelişemeyecek bir futbolcu mesela 27 yaşında bir forvet oyuncum var bunun performansı yükselirse pa ve ca'sı yükselebilir mi? yani ikisi de mesela 155, bunların değeri yükselebilir mi?
    Yok PA en üst seviyedir, ikiside daha fazla yükselmez o durumda

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Ca-Pa eşit olduktan sonra oyuncunun antrenman yapmadığı veya az antrenman yaptığı özellikleri tackling, marking gibi, zamanla düşerken yoğun antrenman yaptığı mesela Finishing gibi özellikleri artabiliyor.( Biraz profesyonellik ve ambition özelliklerine bağlı tabi bu gelişim.) Ama pa sı 155 ten 156 ya asla yükselmiyor.

Konuya örnek olarak 2010 da Pablo Moucheyi 5m € ya alıp 3 sezon sonra 29m € ya satmıştım. Klübün legendi olmuştu. Pa sıda yanlış hatırlamıyorsam 155 olacaktı.

Mesaj Yetkileri