1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Kart manyağı oldum

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Hakem kim?

Mac nasil gelisti, kartlar nasil cikti? Bunlari bilmeden kartlar dogru mu, yanlis mi nasil cevaplayabilirim ki?

Yani soyle diyeyim. Bir cok seyi yanlis yaparsan ve bu sonuc ortaya cikmazsa oyunda sorun var denilir. Bir cok seyi yanlis yapip bu sonuc ortaya cikinca da yanlis var denilmemeli. Bu nedenle bu normal diyemem ama anormal de degil.

usta işte tek bir maç değil, bir sezonum böyle geçti, ben aynı taktikle 2010 da sıkıntısız oynuyordum, ama bu sene bir coşkunluk var anlamadım, ben genel olarak mı böyle bir sıkıntı yoksa bana özgümü onu merak ettim. sanırım benden kaynaklanan bir problem teşekkürler.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    usta işte tek bir maç değil, bir sezonum böyle geçti, ben aynı taktikle 2010 da sıkıntısız oynuyordum, ama bu sene bir coşkunluk var anlamadım, ben genel olarak mı böyle bir sıkıntı yoksa bana özgümü onu merak ettim. sanırım benden kaynaklanan bir problem teşekkürler.

Bu versiyonda bir faulde mutlaka kart çıkıyor. Yani default oynamanı öneririm. 2010'da kartlar zor çıkıyordu.

Mesaj Yetkileri