-
Bursasporlular Egemenin anasına bacısına koro halinde küfür edince sorun yok.Ama bir grup Trabzonsporlu küfür edince vay efendim nasıl ederler.Yav dinime söven Müslüman olsa.
Küfürün her türlüsü yanlış artık küfür olmasın diyeceğinize çıkmış biz edebiliriz ama onlar bize edemez,etkiye tepki edersen bulursun.Ben küfürü savunmuyorum ama sizin yaptığınız nasıl bir iş onu anlayamıyorum.
Neymiş bu şehirde ekmek yiyiyorsunuz o yüzden spor takımını seveceksiniz saygı duyacaksın sanane ya sevmiyorum sevmek zorundamıyım.Ben İstanbulu çok seviyorum burda yaşıyorum 1 ay başka yere gitsem trafiğini bile özlüyorum ama hiç bir istanbul takımını sevmiyorum.
Şimdi o spiker bozuntusu heykele gelin dedi geldiler noldu kavga çıktı bunumu istiyor bursalılar.Bursa taraftarı o spiker bozuntusunu eleştireceğine savunuyor bu nasıl iş anlamadım.
Şimdide kendini bilmez bir Trabzonsporlu spiker bozuntusu çıksa delikanlı olan gelsin Trabzon Meydana dese nolcak habire kavga habire gerginlik.
Medyanın,Yöneticilerin,Taraftar Grupların Sözcülerinin küfürü ve kavgayı önleyici hamleler yapması gerekirken yaptıkları tek şey insanları kışkırtmak.Ben çok iyi hatırlıyorum küçük yaşta babam beni Kadıköyde Fener-Trabzon maçını izlemeye götürmüştü kapalıda izlemiştim çünkü o zaman bu tip olaylar olmadığı için %5 saçmalığı yoktu.Traftar biletini alır stada girer tel örgü olmadığı için kendi bölümüne geçer rahat rahat maç izler ve rakip taraftarlar ile beraber stadı terk ederdi.Şimdi olaylar o kadar azdıki artık %5'i bile bulamıycak taraftarlar.
Sizler bu spiker bozuntusunu eleştireceğinize savunuyorsunuz.Küfür eden Tarbzonluları eleştirirken kendi ettiğiniz küfürlere kılıf arıyorsunuz.
Last edited by DisCo : 19.Kasım.2010 at 11:59
Reason: Silinen alıntı kaldırıldı.
Mesaj Yetkileri