Çektirsin gitsin kalmak istemiyorsa.. Bu ne be her gelen bin türlü naz çektiriyor. Almasınlar abi böyle futbolcu.. İstemem 10 numara filan artık..
Çektirsin gitsin kalmak istemiyorsa.. Bu ne be her gelen bin türlü naz çektiriyor. Almasınlar abi böyle futbolcu.. İstemem 10 numara filan artık..
Yani bu oyuncularlar artık şöyle bir şampiyonluk kutlamaları yapılamıyor bu tribün lideri yok artık yok kabullenmeliyiz.
http://www.facebook.com/home.php?#!/...62906&comments
Ocak ayındada yapılacak operasyondan hayır gelmez..İşimiz zor..Bir sene kaybımız oldu anca uzun vadeli planlar yapılabilir..Elano ve Misimovic yaklaşık 15 Milyon dolar para verildi..Dortmund kaç sene sabretti,Şimdi taş gibi takım oldu..Ucuza aldığı oyuncuların fiyatları tavan yaptı.
@Emurafu 15 Milyon Dolar değil maliyetleri 15 Milyon Euro ediyor. Misimovic ilk geldiğinde çok yanlış transfer dediğidimde hatırladığım kadarıyla kıskanıyorsun vb. yorumlar gelmişti. Ama Galatasaray lükse kaçtı. Orta sahan, stoperin ve kalecin yokken niye forvet arkası alırsın anlamam ki. Forvet arkasıda kadroda mevcut yani.
Misimoviç bu yıl hiç kendi yerinde oynadı mı?
Yahu sen Almanya'dan oyuncu getiriyorsun şakamısın?
Dünya'nın en ünlü topçularından birini almışsın takıma ve adamın verim veremeyeceği mevkide oynatıyorsun profesyonel her yerde oynar diye birşey mi varmış, çok sakatlık olur çok fazla gerekli olur adam kalecide oynar ama can sıkıntısına oynatılırsa gülerler..
Misimovic'den bahsediyon, tazemeta vs. gibi adamlardan değil..![]()
Bende diyorum ki bu adamlar profesyonel, sol kanatta oynuyor diye bu kadar isteksiz ve kötü olamaz çabaladığını görsek zaten bir şey demeyiz. Tamam adam çabalıyor ama yeri bura değil der geçeriz. Ama Misimovic'te o çaba yok. O yüzden isterse Ibrahimovic gelsin böyle yapıpta sonra yerimde oynatmıyorlar deme hakkına sahip değildir.
Screw you guys, I'm goin' home
Bak kardeşim, futbolda şu vardır yeni transfer her zaman bu zamana kadar oynadığı yerde oynatılarak taraftara ve geldiği ülkeye veya şehire kendisini sevdirip daha çok bütün olmak ister, ben sana kaleci örneğini verdim sen hemen olayı çevirdin o yüzden bu adamı 3 4 5 hatta 6 maç kendi mevkisinde oynatıcaksın ondan sonra verim alamıyorsan sınır dışı et problem değil ama böyle yapılmadı ki..
şimdi ne oldu misimovic fiyasko transfer ilan edildi...
O zaman Elano önümüzdeki en büyük örnektir. Adam geçen sezon boyu resmen DMC oynadı. Ülkemizin bilmiş futbol otoriteleri her ne kadar beğenmeselerde. Elano bana göre hiçte kötü bir performans göstermedi. Gayet iyiydi. En azından çabalıyordu geri yardıma geliyordu, adam kovalıyordu. Ama Elano'nun bölgesi AMC değil miydi.
Screw you guys, I'm goin' home
Geri dönerse zarar 2.5 milyon euro + oyuncunun aldığı para..