Quote Originally Posted by perpetua View Post
ST
  • 1. Derecede Önemli Özellikler: Hizlanma, Hız
  • 2. Derecede Önemli Özellikler: Zıplama, Güç, Bitiricilik, İlk Temas, Kafa, Soğuk Kanlılık, Topsuz Alan.

öncelikle 4 yıl önce oluşmuş bir yazı hala güncelliğini koruyor...

üstteki içinde yorumum SERCAN YILDIRIM. hızlı diyoruz ama sezon başı 2-3 gol atıyor. bitiricilik ve kafa hakimiyeti en azından benim için 1. önceliktir. bakınız HAKAN ŞÜKÜR.çok mu hızlıydı yani?ama kaç kez gol kralı oldu ben beğenmesemde. bide bitiricilik ve hızı olsa inter de de her yerde de oynardı(olsaydı...)

Quote Originally Posted by baZinga View Post
Maç tecrübesi açısından iyi bir durum ancak u20 ve u18'de de maç oynayacakları için yorgunluğa ve bunun neticesinde sakatlığa yol açabilir..Uzun süre maç kaçırabilirler..En iyisi gençleri üst takımda oyuncularla çalıştırmak..19 yaşı aştıktan sonrada pilot klübe göndermek..
ben 17 yaşından sonra gönderiyorum.hatta 16 mümkünse onda bile gönderirim yeterki iyi olsun(pa sı)kötüyse direk şutluyorum zaten

Quote Originally Posted by Her026 View Post
Mesela benim alt yapı hocası Özgürcanla Çağrıyı oynatıyor Cem Sultanı oynatmıyor.
ikisi de aynı tipse ondan olabiliyor. yada yorgun falan olabilir.

Quote Originally Posted by wol82 View Post
cagrı86 kardeşime katılıorum ajaxla 5 sene oynadım ve alt yapıdan doğru düzgün adam hiç çıkmıo bunun nedeni nedir bilen warsa yardımcı olabilir mi?
o sorun fm 2006 da da vardı.2010 da da devam ediyor. illlaki diğer takımlardan parayla alıcaz bizden çıkamaz.