Sanırım İrfan'ın PA'sı -8. Bu da eğer yanlış hatırlamıyorsan oyunda 130-160 arası bir PA'ya sahip olacağı anlamına gelir. Yeteneği 130 olan bir oyuncu GS, FB, BJK gibi ekiplerde ilk 11 oyuncusu olur. Yeteneği 160 olan bir oyuncu da Avrupa'nın önde gelen ekiplerinden birinin ilk 11 oyuncusu olur. Yani İrfan için atanan -8 PA yeterli.
Artık eskisi gibi alt yapı oyuncularına bol bol CA dağıtmak pek mümkün değil. Herşeyin belli bir kriteri var artık FM'de. Ancak İrfan doğru şekilde yetiştirilirse oyunda Türkiye Liglerinin yıldızı olacak kapasiteye sahip.

Originally Posted by
xxestergonxx
açıklamaların için teşekkürler perpuaeta,
genç yeteneklerin konumuz olmasından dolayı soruyorum.
irfan başaran diye çok yetenekli bir orta saha vardı galatasarayda bu çocuğu merakla bekliyorduk.emre belezoğlunun geçecek diye haberler yapılmıştı. (FM de değil gerçek dünyada)
ama sonra hem FM deki değerleri düştü ama sadece bu değil. ben sadece oyun dan dolayı sormuyorum.
sen galatasaray alt yapısını en iyi bilenlerdensin ondan soruyorum. irfan başaran yeni belezoğlu hatta ondan daha iyi olabilecekmi...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi