1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Genç Yetenekleri Bulma ve Geliştirme

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

açıklamaların için teşekkürler perpuaeta,

genç yeteneklerin konumuz olmasından dolayı soruyorum.

irfan başaran diye çok yetenekli bir orta saha vardı galatasarayda bu çocuğu merakla bekliyorduk.emre belezoğlunun geçecek diye haberler yapılmıştı. (FM de değil gerçek dünyada)

ama sonra hem FM deki değerleri düştü ama sadece bu değil. ben sadece oyun dan dolayı sormuyorum.

sen galatasaray alt yapısını en iyi bilenlerdensin ondan soruyorum. irfan başaran yeni belezoğlu hatta ondan daha iyi olabilecekmi...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sanırım İrfan'ın PA'sı -8. Bu da eğer yanlış hatırlamıyorsan oyunda 130-160 arası bir PA'ya sahip olacağı anlamına gelir. Yeteneği 130 olan bir oyuncu GS, FB, BJK gibi ekiplerde ilk 11 oyuncusu olur. Yeteneği 160 olan bir oyuncu da Avrupa'nın önde gelen ekiplerinden birinin ilk 11 oyuncusu olur. Yani İrfan için atanan -8 PA yeterli.

Artık eskisi gibi alt yapı oyuncularına bol bol CA dağıtmak pek mümkün değil. Herşeyin belli bir kriteri var artık FM'de. Ancak İrfan doğru şekilde yetiştirilirse oyunda Türkiye Liglerinin yıldızı olacak kapasiteye sahip.

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post

irfan başaran diye çok yetenekli bir orta saha vardı galatasarayda bu çocuğu merakla bekliyorduk.emre belezoğlunun geçecek diye haberler yapılmıştı. (FM de değil gerçek dünyada)

ama sonra hem FM deki değerleri düştü ama sadece bu değil. ben sadece oyun dan dolayı sormuyorum.

sen galatasaray alt yapısını en iyi bilenlerdensin ondan soruyorum. irfan başaran yeni belezoğlu hatta ondan daha iyi olabilecekmi...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Sanırım İrfan'ın PA'sı -8. Bu da eğer yanlış hatırlamıyorsan oyunda 130-160 arası bir PA'ya sahip olacağı anlamına gelir. Yeteneği 130 olan bir oyuncu GS, FB, BJK gibi ekiplerde ilk 11 oyuncusu olur. Yeteneği 160 olan bir oyuncu da Avrupa'nın önde gelen ekiplerinden birinin ilk 11 oyuncusu olur. Yani İrfan için atanan -8 PA yeterli.

Artık eskisi gibi alt yapı oyuncularına bol bol CA dağıtmak pek mümkün değil. Herşeyin belli bir kriteri var artık FM'de. Ancak İrfan doğru şekilde yetiştirilirse oyunda Türkiye Liglerinin yıldızı olacak kapasiteye sahip.

sayın peluk kardeş

benim duyduğum kadarıyla, ki öylede olması lazım zaten..FM araştırmacıları gidip takım antremanlarını izliyorlarmış.

paf takımını bile takip ediyorlarmış.

bi keresinde ama bizim ülkemizdemi bilmiyorum futbol menejer araştırmacısı antremanlara bi kaç defa üst üste gelince çocuğu rakip takımın casusu sanıp iki saat sorguya çekmişler oda kırk dereden su getirmiş, rakibin casusu falan değilim diye ikna edene kadar.ya ama yine söylüyorum bu olayı sadece duydum

herneyse asıl söylemek istediğim dostum şuydu ben birazda irfan başaranın FM deki durumu değilde bizim turksportalın galatasaray araştırmacısı paf takımını çıplak gözle seyretmişse irfan ne durumda diye sormak istemiştirm belki alakasız bir başlıktas sormuş olabilirim.

bunu sorma sebebimde ben basından ifran hakkında bir iki cümle duydum çok yetenekli türk milli takımın aradığı oyuncusu geliyor diye...

tıpkı beşiktaştaki muhammet gibi irfan hakkındada bir iki yorum duymuştum ama daha sonra hiçbir bilgiye ulaşamadım..bu sebeple sormak istedim..

bir de şunu belirtmek istiyorum. trabzonspor gözlemcisi arkadaş kim bilmiyorum ama ben trabzobzon gençlerini samsunda düzenlenen bölge turnuvasında izlemiştim önlerine geleni ezip geçtiler süper futbolcular geliyor sanırım...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post

Yurt disinda oturdugum icin PAF'lari cok fazla takip etme sansi bulamiyorum. Ancak antrenmanlara veya PAF maclarina giderek takip eden arkadaslarimiz var ve onlar katkida bulunuyorlar.

Irfan gecen sezonun ikinci yarisindan itibaren PAF'da surekli forma giymeye basladi. Kendisine yoneltilen elestiriler ozellikle zayif fizigi ve maca agirligini koyamamasi.

Mesaj Yetkileri