1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Array Access Out Of Bouns Nedir?

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

editörden düzeltmelerde oluyor ki arkadaş başka bir yerde söylemişti 20 haziranda neden olduğunu zira 20 haziran da yeni sezon başlayacak editörden değerler girilmediği yada yanlış girildiğinden o gün hata verip devam edemiyor.

oyunu kaldır sonra tüm dosyaları common cleaner ile temizle oyunu sıfırdan kur bakalım gene verecek mi bu hata+ sonradan ya bişey kurma yada kurduklarının sorunsuz olmasına dikkat et.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    editörden düzeltmelerde oluyor ki arkadaş başka bir yerde söylemişti 20 haziranda neden olduğunu zira 20 haziran da yeni sezon başlayacak editörden değerler girilmediği yada yanlış girildiğinden o gün hata verip devam edemiyor.

oyunu kaldır sonra tüm dosyaları common cleaner ile temizle oyunu sıfırdan kur bakalım gene verecek mi bu hata+ sonradan ya bişey kurma yada kurduklarının sorunsuz olmasına dikkat et.
    Yardım için teşekkür ederim fakat şöyle birşey oldu.Ben fm 2010'u çıktığından beri bütün yama ve eklentileri ile 1 hafta öncesine kadar sorunsuz oynadım hiç bir problem olmadı.HDD uyarı vermeye başlayınca (donanımsal veriler kaybolmaya başladı) format attım böylelikle senin dediğin gibi herşey temilzlenmiş oldu Fm2010'u tekrar kurdum ve kayıtlı oyunumu içine atıp oynama devam ettim.Fakat 2 3 gün önce bu uyarıyı almaya başladım bence hdd'nin bozulmasıyla alakalı bir durum.Çünkü senin dediklerinide yaotım ve sonuç alamadım.Burdan şunu anlıyoruz benim hdd'yi değiştirmem lazım ...Değişikliği yaptıktan sonra sorunun devam edip etmediğini buraya yazıcam.Yardım için teşekkür ediyorum tekrar.

Mesaj Yetkileri