Allahım neler kaçıyo neler : ((((((
Allahım neler kaçıyo neler : ((((((
Elano çok kral topçu yemin ediyorum.
doğal bişey zaten o da pino nun yılın golü atma çabalarının bitmesi lazım slalom peşinde adam
Şu lazeri Sabrinin gözüne tutsalarda düzgün orta açsaDüzgün bakarken açamıyo belki Lazer tutarlarken yanlış vururda orta olur
![]()
33 Dk'da Beşiktaş'ta Aurelio ve Holosko iyiydi. Bizde ise Elano , Pino ve Cana iyiler. Pino biraz artislik düşünmese 1-1 olurdu bu maç.
Kötüler ise Sabri,Ali Turan. Beşiktaşta ise Ersan. Ersan böyle devam etsin![]()
Tabata kornerden gol atıyorduDirekten döndü
Ali turan kendini atmadan önce bi 3-5 saniye düsündü![]()
Sabriiiiiiiiiiiiiiiiii Sabriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Keşke senle oynarken sakatlıyaydımda gidemeyeydin Galatasaray'a. Nasıl bir insansın sen yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Cana GS'nin oyuncusu degil diyenler tekrar tekrar düşünsün. Neye göre diyorlar bunu? Muhteşem top oynuyor. Düşürmesi gereken yerde düşürüyor. Gerektiğinde pasları güzel yere atıyor. Tam bir Tugay stili.
Hakem Cana'ya saka gibi sari verdi
İlk yarı bitti...
pozisyon yokken gol yedik
Bu Digiturkwebtv olayı süpermiş. Yayın HD. 12.90 aylık. Süper vallaArtık cafeye gidip 10 lira verme devri bitti
![]()
Ali Turan cikip Baros girmeli yoksa galibiyet zor ya da Baris'i almali.
Ali Turan Kayserispor maçında çok iyiydi ancak bu maçta tek kelime ile berbat zaten o adamın asıl mevki sağ bek değilki yavaş oyuncu zaten Hagi niye onu sağ bekte oynatıyor anlamış değilim Sabri oynasın zaten golde atamıyor sağ beke çekilsin Sabri.Ali Turan'ın yerine Baros alınsın Pino kanada çekilsin olayda bitsin.
Ali Turan kadar yeteneksiz su performansi ile Kasimpasa'da oynamiycak bir adama bel baglarsan oda gider avuta cikan topu penalti yapar sana
Baros kesin girer ikinci yarı, inşallah sakatlığı nüksetmez. Maç yüksek tempoda oynanıyor.
Cana'nın bu güzel oyunu, ligimizde ondan bilmem kaç adet var olduğunu iddia edenlere gelsin..
İlk yarı fena oynamadık aslında, pozisyonda bulduk ama bitirici bir isme ihtiyacımız var, bu da Baros tabii ki bakalım Hagi'nin hamleleri maçı lehimize çevirmeye yetecek mi..
arkadaşlar bu ali turan galatasarayda oynayacak bir futbolcumu allah aşkına yaw sizlere soruyorum. nasıl bir futbolcudur bu buna futbolcu lisansı verenleri sorgulamak lazım.
Ali Turan için birde Kayserispor ile kavga ettiler.![]()
Penalti pozisyonunu tekrar tekrar izliyorum hangi akla hizmet penalti yapar bi oyuncu bunu, top zaten cikicak disari. Topa kafa vurdukca beyin hücreleri mi öldü noldu ki
Düşündüğüm gibi birisinin olması ne güzel. Cana muhteşem oynuyor (Bu maç için söylemiyorum) Bu adamdan çıkıp hat-trick yapmasını bekleyen mi var?
Ön libero nedir? Takımı hazırlayan defans yapılması gerektiğinde yapan (Cana hem orta sahada basıyor hemde savunmanın göbeğine geliyor) hücumada güzel paslar çıkartan demektir. Cana'da bunları yapıyor zaten. Afedersiniz ama Essien gibi oyuncuda Türkiyeye getiremezsiniz.
Geremi bi faso oldu. Geldi , O da Real Madrid tarafından kapıldı zaten : )
Pozisyona baktımda şimdi sanki faul yapmasa bir şey olmazmıştı gibi görünüyor top dışarı çıkardı.Gereksiz bir faul olarak gördüm ben başkası olsa rahat bir şekilde topu alırdı.
Allahım Batdalı aldı oyuna ya. Ali Turan'ı çıkardı
mehmet baydal mı giricek :S
Ali Turan bu performasına bakılarak alınmadı herhalde, adam bizimle anlaşınca yatmış resmen. Salmış kendini, formsuz.