Maçtan önce Cüneyt Çakır'ı istemeyen Beşiktaşlılar maçtan sonra Cüneyt Çakır'ı favori hakemi yaparlar büyük ihtimalle.Beşiktaş da 2002'den sonra ilk kez kazanıyor Ali Sami Yen'de..
kewell gol
Hary Kewelllllll
Yönetim İstifa sesleri çoğaldı golden sonra.
Bu yönetimin onuru varsa istifa eder bu mactan sonra
gol kewell 2-1
Beşiktaş son kazandığı skorla (1-2) 6 yıl sonra kazandı.
Herkese Geçmiş olsun. Tebrikler Beşiktaş. Yönetim şerefin haysiyetin onurun varsa bırak git şu takımı.
Kazandık,mutluyuz maçı izlemediğim için bu kadar![]()
Cenk nasıl gol yedi öyle ya![]()
İddia'da yattım ama neyse ya Gökmen Özdenak'ı izlicem bari![]()
Sakarya yönetiminde bile ilk istifa geldiGS taraftarıda bizim taraftar gibi olsa başlardı istifalar
![]()
İşin ilginç yanı. Sen Barosu oyuna alıyosun , Baros'a tek pas atıcak adamı oyundan alıyosun. Kim Playmaker oynıycak Haci? Sabri'mi Barış'mı ?
Kii Sabri öyle bir adamki tek kişilik barajı vuran tek insandır...
http://www.youtube.com/watch?v=nB-hWcR35L0
Bir maç bu kadar adaletsiz olabilirdi herhalde. Hem hakem açısından hem pozisyonlar açısından. En az 3 veya 4 tane net gol pozisyonumuz var. Beşiktaş'ın 2 pozisyonu var, birisi Ali Turan'ın bireysel hatasından gelen penaltı, ötekide 2. gol.
Hakeme zaten birşey diyemiyorum. Bu mu Şampiyonlar Ligi'nde maç yöneten adam ? İsmail'in Kewell'a köşe gönderinin civarında yaptığı "güreşçi" hareketine devam diyen adam, aynısını aynı yerde Kewell daha hafif bir temasla yaparken faul veriyor. Nutkum tutuldu Cüneyt Çakır'ı izlerken.
Yönetimin de biraz onuru varsa bu takımı yarın bırakır gider. Bu kadar...
Yönetim simdi olaganüstü toplanir, devre arasinda 2-3 oyuncu getirir, taraftar susar, sezon sonu ilk 10 icin mücadele ederiz Hagi gönderilir baska biri gelir, Adnan Polat ben Adnan Sezgin'e kefilim der sonra 2012 der hayat tuhaf vapurlar falan filan
helal olsun hakeme şov yaptı resmen
SIRA--------------OM-G-B-M-A-Y-AVRJ-PUAN
10. XXXSPOR... 14 5 2 7 15 19 -4 17
Takımı siz koyun. Sizce bu takım kim?
14 mac 5 galibiyet 2 beraberlik 7 maglubiyet , takimi bu hallere dusurenler utanmiyor o yuzden konusmaya yorum yapmaya gerek yok
Rijkaard'da her ne olursa olsun devam edicez diyen adamin karakterinden süphe ederim ben
Umarim yeni stadda mac yapmayiz bu takimla bu yönetimle
Rijkaard daha güzel oynatıyodu vallahi takımı. En azından gol atıyorduk. 4 maçtır gol yok... Karabük bile çatır çatır diziyo golleri
Cogu kisi Rijkaard'i gönderince hersey düzelecek sandi ama görüntü ortada. Bircok kisi de yazdi sorun kadro ve yönetim kimi getirirsen getir bu takimla bisey yapamaz. Ileriki yillar daha da kötüye gidecek gibiyiz yerli oyuncu kalitesi yerlerde altyapidan oyuncu cikmiyor artik ciksa da yeterli seviyede degil.
2007-2008 Sezonu şampiyon kadromuz ;
Orkun-Sabri-Servet-Song-Hakan-Ayhan-Barış-Lincoln-Arda-Nonda-Hakan Şükür
O kadrodan kalan kişiler ; Sabri,Servet,Hakan,Ayhan,Barış,Arda
O kadrodan bu yana kimse değişmemiş kadro istikrarı korunmuş , gelenler daha iyi oyuncular olarak alınmış ama ligde 14 maçta 7 mağlubiyet alıyosun... Şaka gibi ya : )
Prof. Guti Hazretleri...
Bu takım büyük maçlarda kazanmasını yada kaybetmemesini biliyor artık. İyi veya kötü oynasın mutlaka maçı kaybetmemeyi biliyor.
8 gözlü büyücü Guti... Nobre'ye bile gol attırabilen bir oyuncu varmış demekki. Holosko çok çabaladı bugün iyi sayılır. Hilbert bence Türkiye'deki şuanda en iyi ve devamlı sağbek.
İsmail vasat kaldı , Cenk mükemmeldi gerçekten. Aurelio - Ernst süper oynadılar.
Cüneyt Çakır iyi maç yönetti. Baskı altında kalmadı bu kez Sami Yen'de . Fifa hakemi olduktan sonra otorite kurmasını da öğrenmiş saha içinde.
Bu maçın en iyi tarafı da , Galatasaray'ı şampiyonluk yarışı dışına iterken , kendimizin şampiyonluğa hem matematiksel hemde psikolojik olarak daha da tutunmamız.
İnşallah devre arasındaki gelecek Fernandes ile birlkte yeni bomba transferler ile çok daha güçlü bir takım olacağız. Tebrikler Kara Kartallar.