Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
49. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

24 48.98%
  • Beşiktaş kazanır

13 26.53%
  • Berabere biter

12 24.49%
1 ile 30 arası toplam 274 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş [14. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bjk beklenilen gibi oynadı deniliyor ya beşiktaşlı arkadaşların bekledikleri oyun buysa vay halinize Bize zaten hiç laf atmayın takım çökmüş moraller bitmiş durumda daha falza yerin dibine giremeyiz merak etmeyin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Bjk beklenilen gibi oynadı deniliyor ya beşiktaşlı arkadaşların bekledikleri oyun buysa vay halinize Bize zaten hiç laf atmayın takım çökmüş moraller bitmiş durumda daha falza yerin dibine giremeyiz merak etmeyin
    Pardonda ne bekliyorsun. 1-0 Öndeyiz. Hücummu yapalım. Hangi derbide 1-0 öne geçen rakip önde olmasına ragmen sürekli hücum etmiş?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Pardonda ne bekliyorsun. 1-0 Öndeyiz. Hücummu yapalım. Hangi derbide 1-0 öne geçen rakip önde olmasına ragmen sürekli hücum etmiş?
    pardonda bende bu beklenilen oyun kavramini anlamiyorum mactan önce bjk lilerin beklentisi hic ataga cikmadan sadece bi oyuncunun hatasi yuzunden atilan penaltiylaa ilk yariyi önde kapamakmiydi..yada gs yenikken ataga cikarken bi atakla 2.yi bulmak miydi k.bakmayin ben anlamiyorum bu kavrami

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    ikinci yari baya hucum yaptik ve nitekim gol'da attik

ve Helal olsun Neill adam gibi adam

Mesaj Yetkileri