Originally Posted by
mehmetd
bence kawaguchi haklıdır ki açıklamış oyunda iken hiçbir uyarı vermeden oyundan atıyor demiş ve masaüstüne geri dönüyorum daha nasıl anlatabilir ki? ayrıca geçmiş olsun cevabın pek hoş değil.kawaguchiye de diyebileceğim; zaten buradakiler de cevabı bilmediklerinden yazmıyorlar.
forumun amacı da insanların bu tarz sorunlarını uygun yerde anlatmaları olabilir. burası da bu oyunun sorunlarının çözüm yeri olduğuna göre yeri doğrudur. sadece nerde iken olduğunu yazmamışın her halde, ondan spesifik demiş olabilir.yani hangi ekranda iken atıyor? yazısı eksik ,herhalde onu demek istemiş olacak. ama bu senin geçmiş olsun naapalım gibisinden mesaj yazmanı gerektirmez, bir sorunu var ve paylaşmış,destek olamıyorsan en azından dalga geçme bari. duyarsızlık değilse bile cevabını bilmediği için kimse yazamamıştır ama bu bozoo nun yaptığını gerektirmez. amaç amışı nedir bilmem ama amacı sorununu belirtmesi, bilen varsa yazmasıdır. yazmıyorsa da dalga geçmemesidir.
ben burada kimsenin avukatı falan da değilim.senin haklı olduğun yerde vardır,onun da. o sorununu anlatmaya ve cevap bulmaya çalışmış, sen se sorununu anlatıp cevap bulmaya çalışan birine bunu yapmış sonra da suçu gene ona atmışın. senin doğrun onun hangi ekran olduğunu yazmaması olabilir. onun da sorununu belirtmesi ve bu sorunu okuyan var ama cevaplayan yok demesi ki dediğim gibi bana da uygun cevaplar gelmeyebiliyor yapacak bişey ne yazık ki yok.
lütfen daha fazla hoşgörü...