Originally Posted by
sakary Ali
Bu sene Dortmund ile bir kariyere başlamıştım.Çok zevkli gidiyordu 6 hafta kala save gamem bozulmuştu.Bu oyunu kariyer hikayeleri bölümünde de paylaşmıştım..
Daha sonra dedim yarım kalan işimi bitireyim ve yeniden Dortmund ile başladım.
Açıkçası kariyer kötü başladı diyebilirim.Barrios büyük takımlara gitmek istediğini söyledi ben ise kal dedim.Daha sonra tartıştık.Transfer listesine konmayı istedi bende kabul ettim.İki kere Chelsea ile görüştü ama imza atmadı.Bu dönemde de ligin ilk 5 haftasında kadroya girmedi.
Avrupa Liginde Wisla'yı rahat bir şekilde eleyerek gruplara kalmaya başardık.Ligte zorlu bir fikstür ile başladık.2.hafta Leverkusen deplasmanından 1 puanla döndükten sonra içerde Hamburg'u yenmeyi başardık.5.haftada kendi sahamızda Bayern'i yenerek liderliği aldık.
Bayern maçından sonra ligte oynadığığımız 7 karşılaşmada 16 puan topladık ve liderliğimizi sürdürdük.Avrupa Liginde ise Sevilla,Palermo,Zeljeznicar grubuna düştük.İlk karşılaşmada deplasmanda Palermo'yu devirdik.4 maç sonunda 10 puan toplayıp gruptan çıkmayı garantiledik.
Ligte ise Gladbach'ı deplasmanda yendikten sonra ki 4 karşılaşmada sadece 3 puan toplayıp biranda liderliği kaybettik.Bu arada da Barrios'u göndermek için çalışmalara başladık.Ocak ayında Arsenal'e transfer olacak.
Ligte ilk yarının bitmesine bir hafta var ve lider Leverkusen'in 3 puan gerisindeyiz.Avrupa Liginde ise Zeljeznicar'ı yendiğimiz takdirde grubu lider bitireceğiz.Almanya Kupasında ise 3.turda Aue ile karşılacağız.