Originally Posted by
nopnog
Fenerbahçe'yle oynuyorum, özellikle ligteki performans çok iyi. İlk sezonda satılık listesine konulan M. Diarra'yı aldım sadece. Şampiyonlar ligi ön elemesinde Celtic ve Dynamo Kiev'i eledim (Kiev zorladı bayağı Sheva'yla). Şampiyonlar liginde kolay grup çektim; Lyon, Anderlecht, Rosenborg. 1 yenilgi, 1 beraberlikle lider çıktım gruptan. Chelsea'yle eşleştim, ilk maç deplasmanda 0-0, ikinci maç içerde
3-0'lık skorlarla eledim. Çeyrek finalde Barcelona'ya içerde 1-2, deplasmanda 3-1'lik skorlarla elendim. 30. hafta sonunda ligte şampiyon oldum. Yarı finalde Trabzonspor'u, finalde Sivasspor'u eleyip Türkiye kupasını aldım.
İkinci sezonun başında Affellay, Selçuk İnan, Levan Mchelidze ve Ledesma'yı bedelsiz transfer ettim. Yobo'nun bonservisini 6m €'ya aldım. Eden Hazard'ı taksitsiz 18.5m €'ya, Ceyhun Gülselam'ı 2.3m €'ya aldım. Andre Santos'u 6m €'ya Schalke'ye sattıktan sonra sol bek için Atila Turan ve Hasan Ali Kaldırım'ı aldım. Bilica, Baroni ve Guiza'yı bedelsiz yolladım, Gökhan Ünal ve Özer'i de kiralık yolladım. Alex'le sözleşme yenilemedim.
İkinci sezon ligteki performans inanılmazdı ve biraz da soğuttu oyundan açıkçası. 27. hafta sonunda 79 puan ve sadece deplasmanda 1-1'lik Manisaspor beraberliğiyle şampiyonluğu ilan ettim. En son 28. haftayı oynadım, son 2 maçı Şampiyonlar Ligi maçları nedeniyle full rotasyonla oynamama rağmen puan kaybetmedim. Topu topu 2 puan kaybım var 28 haftada ve kesinlikle hile yok. Her maç öncesi Pre-Match Advice Meeting'lere göz atarak; width, tempo ve defensive line'ı rakiplere göre belirleyerek bu başarıyı elde ettim.
Şampiyonlar liginde grup maçlarında Liverpool'u 6-1 yendim evimde. Tek puan kaybım deplasmanda 2-1'lik Liverpool yenilgisiydi, 15 puanla lider çıktım gruptan. Dnipro'yla eşleştim, zorlanmadan deplasmanda 2-0, içerde 3-0'lık galibiyetlerle eledim. Çeyrek finalde Liverpool'la eşleştim yine. Deplasmanda 1-1'lik beraberlik aldım. İkinci maçı henüz oynamadım.
Dediğim gibi Türkiye ligi fazla basit kaçıyor Fenerbahçe'yle. Bu oyunda hayatım boyunca 29 maçta sadece 1 beraberlik gibi bir performans sergilememiştim. İşin tadı kaçtı açıkçası biraz. Sezon sonu gelen ilk teklifle ayrılmayı düşünüyorum takımdan, umarım İngiltere veya İtalya liglerinden ortalama bir takımdan teklif alırım. Sezonu bitirince screen'leri paylaşırım burada.