ligdeki ilk yarı konumumuz;
![]()
ligdeki ilk yarı konumumuz;
![]()
malum transfer bütçemiz olmadığından ve maaş bütçemiz çok az olduğundan pek transfer yapamıyoruz. şu an için gelecek ve gidecek oyuncular;
![]()
Çok iyi gidiyorsunuz. Kalan maçlarda başarılar dilerim.
çok teşekkür ederim, kısıtlı kadroya rağmen çok iyi gidiyoruz.
son 2 lig maçında zor rakiplerden 1 puan almışssın bence iyi ligdede ikincisin avrupaya gidersen çok iyi olur bu sezon ve bence gideceksin.
tek temennimiz o, kupa guruplarını 3. sırada tamamladık, 3 as oyuncum sakat olunca ilk 11i kuramadık ve antalyayla berabere kalarak 3. bitirdik. buna rağmen ilk 5e girerek uefaya gideceğimizi düşünüyorum.
son maçların genel ss'i;
![]()
2. dönem transfer sezonu kapandı, gelen ve gidenler kırmızı ile işaretlenmiştir. Hayırlı olsun
![]()
beleşe aldığımız genç italyan defansif orta saha oyuncumuz bolzoni, sürekli oynayarak ve antremanla beraber yeni palombo olmaya hak kazandı =))
![]()
genel olarak son maç sonuçları ve kalan fikstürümüz ;
aslında başarılı sonuçlar alıyoruz kadromuza rağmen. kadrom kötü değil ama kısıtlı. defansın sağında 18lik erhan kartal ile oynuyoruz. yedeği de yok.yabancı kontejyanından dolayı kaliteli 2 sağ bek olarak kullanabileceğim oyuncuları oynatamıyoruz. şu an için en büyük sorun bu. bir de orta saha hemen çöküyor genç ve yaşlıların stamina zayıflığı yüzünden. umarım seneye takımı canlandırırız.
Hoca çok Mustafa Denizli gördüm seni be![]()
hepimiz mustafa denizliyiz![]()
Ustam çok iyi gidiyorsun.Bir Egeli olarak gurur duydum =) Bolzoni geçmiş oyunlarda ki Inter patentli genç mi acaba? Bi de abi Serdar Eylik'in performansı nasıl?Merat ettim de =)
Süperrrrrrrmiş . hello bakalım göztepe maçın nolcak bide bdaki sezon napçn şampiyonlar liginde
27. maçlar sonundaki puan durumumuz:
son maç sonuçları ve kalan maçlarımız;
![]()
son 4 maç kala 3. sıradayız. komik ama şampiyonluk şansımız var
son maçlarımızın sonuçları ve kalan fikstürümüz;
![]()
bu arada kayserispor 17. sıradaymış şaşırdım![]()
Sen Daha Belediyenin Olduğu Yere İnemedin mi Hocam![]()
Buralar Yaramaz Sana Hadi Performansı Düşürde Artık Çöküş Dönemi Başlasın Yalnız Bırakma Belediyenizi![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
33. hafta sonundaki puan durumu: çok çekişmeli bir lig oldu bakalım şampiyon kim olacak
![]()
ve ligi 5. bitirdikfenerbahçeyi şampiyonluktan ettik, eski memleketim sayılan trabzon sayemizde şampiyon oldu
son maç sonuçlarımız:
![]()
lig tablosu; inanılmayacak bir durum oluyor ve kayserispor küme düşüyor, o kadroya rağmen hayret ettim
![]()
Avrupa kupasına gidemedin mi şimdi sen ?
ts şampiyon olmuş vay![]()
yok ya gidemedik, çok çekişmeli bir lig oldu, feneri gene denizlispor şampiyonluktan ettihem denizlili hem galatasaraylı hem de trabzonda yaşamış biri olarak fenere çok pis bi acı yaşattırdım ya ohhhh
1 puan farkla 5. olduk ve uefa yı kaçırdık
süper ligdeki ilk sezonumuz o gadar oluvesin gariii
![]()
vay beeee bala bak!!fenere acı çektirdik ama adamlar gidip Türkiye kupasını alınca UEFA'ya gittik!!!
oley oley oleyyyyy!!!
![]()
He ben bu yüzden sormuştum işte nasıl oluyor diye.bir kişi daha olması lazım diyorum![]()
arkadaş bu ne iştir? 7 trilyon para aldı sayın yönetim, 2 trilyon da lig bitiminde aldı, bi kuruş transfer bütçesi ayırmadılar!
![]()
Tebrikler çok iyi gidiyorusun...
Ayrıca yönetim istifaaa