Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

13 52.00%
  • Bursaspor kazanır

8 32.00%
  • Berabere biter

4 16.00%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 95 sonuç

Konu: Beşiktaş - Bursaspor [15. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Beşiktaş - Bursaspor [15. Hafta]

*UEFA Avrupa Ligi maçından sonra kilit kaldırılacaktır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

En kötü beraberlikle ayrılacağımızı düşünüyorum sahadan. Beşiktaş'ın hücum oyuncuları konusunda sıkıntısı var ve savunmada da zaman zaman bireysel hatalar yapabiliyorlar. E Cenk'te sakatlandı Geçen haftaki mücadelemizi sahaya yansıtmayı başarabilirsek istediğimiz sonuçla sahadan ayrılabiliriz.
    Bizi etkileyebilecek en büyük faktör 1. taraftar, 2. Guti. Tam bir maestro. Umarım etkili olmaz en çok çekindiğim futbolcu Beşiktaş'ta.

Neden 14.00'te oynanıyor ki bu maç?

Beşiktaş galibiyeti bekliyorum bu maçtan.Quaresma,Bobo gibi isimlerin yokluğu önemli ama Guti iyi bir maç çıkartırsa Galatasaray maçındaki gibi,tek başına bu maçı alabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Neden 14.00'te oynanıyor ki bu maç?

Beşiktaş galibiyeti bekliyorum bu maçtan.Quaresma,Bobo gibi isimlerin yokluğu önemli ama Guti iyi bir maç çıkartırsa Galatasaray maçındaki gibi,tek başına bu maçı alabilir.
    Büyük ihtimalle Avrupa maçları olduğu için herhangi bir takıma haksızlık olmasın diye maçı saat 2ye aldılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Önce deplasmanda GS galibiyetiyle ligde ayaklarımızın üstüne kalktık. Uefa'da gruptan çıkarak yürümeye başladık ve bu maçtan gelecek bir galibiyetle koşmaya başlarız artık. Tüm sıkntılara rağmen Kartallara güveniyorum. Yener ve zirveye mesajımızı göndeririz. Tribündeyim bu maç. Güzel bir galibiyet izleriz inşallah..

Bjk 2010 yılının futbolunu oynarsa çok rahat bir galibiyet alırız fakat Schuster bu sene takımını ilk defa kampa sokmuş. İlk yarıda gol yemezsek her türlü maç bizim. . .

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Beşiktaş'ın çıkışını devam ettirip kazanacağını düşünüyorum, ancak ilk yarıdaki kalan maçlar içinde de en zor maçımız, orası gerçek. Gol yiyeceğimiz için ise, minimum 2-3 gol atmamız lazım ve bu forvetsizlikte en çok düşündüğüm şey de bu. Ayrıca, maç öncesi ve sonrası olay çıkmaz umarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ne olursa olsun bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Guti yine klasını konuşturacaktır. Ayrıca Cenk'in oynayacak olması harika oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gollü ve zevkli bir maç olacağını düşünüyorum, kazananı kestirmek zor ama Guti ve Çarşı'yla Beşiktaş 1 adım önde

Ne yazikki Beşiktaşımızın yenileceğini düşünüyorum.. eksiklerden dolayı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yine olaylar çıkmış.Bıçaklanan Bursaspor'lu taraftarlar felan varmış.Ntvspor'da izledim baya gerginlik vardı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yakışmıyor bursaspor taraftarına bunlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

su anda taraftarlar birbirlerine koltuk firlatiyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ondan sonra niye taraftarın girmesine izin verilmiyor. Oturup 'adam' gibi maçını izlesen sana kimse laf etmez de buyur işte ..

Eyvah Cenk oynuyor Korkulacak bir oyuncu daha oldu benim için.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

olan yine bize olacak 2. devredeki maçda yine bursasporluların arasında izlicez maçı adam gibi dursalar hiç böyle olmayacak. ntvspor'a göre 2 bursaspor taraftarı ağır yaralıymış umarım önemli birşeyi yoktur. bir maç için adam yaralanması hiç hoş olay değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

çok sert maç.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Volkan Şen artistliğinin bedelini ödedi.Çok şımarmıştı zaten bu sezon iyi oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bursa 10 kişi.

adam olmaz bu çocuk...

Nesil
    2006

Volkan yaptığı faul sarı karttı, neden böyle bir tavır sergiledi anlamadım. Atılması doğru; ama kalkıp sahadan geç çıkması hiç yakışmadı, Beşiktaş taraftarı tepki göstermekte haklı; ama abartılar.

Maç kıran kırana geçiyor, Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ozan , Volkan hepsi artistliğin zirvelerinde dolaşıyorlar. Ozan'ın Hilbert'e yaptıkları kartsız kalmamalıydı bence.
    Oyuna gelecek olursak üstün olan taraf kesinlikle bizdik. Direkten dönen top talihsizlikti , Ali daha iyi bir vuruş yapsa soyunma odasına önde gidebilirdik. İkinci yarı maçın bize geleceği görüşündeyim.İvankov da usta oldugu zaman geçirme işini bu maçta yapamaz kartı var malum..
    Haydi bastır şanlı Kartalım!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk yarıda önemli fırsatlar bulduk ama değerlendiremedik.Umarım bu kaçan fırsatları maç sonunda aramayız.İlk yarının son dakikalarını seyredemedim.Volkan'ın kırmızı görmesi ikinci yarıda şansımızı artıracaktır.İnşallah 3 puanı çıkarabiliriz bu maçtan.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Holosko'nun attığı gol ile 1-0 önde beşiktaş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

inanılmaz bir gol kaçırdı bursaspor, serdar aziz ile.

İyiki yanıldım helal Beşiktaşıma..Bence güzel futbol oynadık..Holosko bu sıralar iyi gidiyor umarım böyle devam eder.Fakat hala ben Ersan'ı iten Turgay ve Hilbert'le cebelleşen Ozan'ın sarı kart görmediğine şaşırıyorum.Volkanda gergin ortamı daha da gererek maçın tansiyonunu arttırdı...Neyse 3 puan 3 puandır..

Wederson'dan nefret ediyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Puan kaybına tahammülümüz yoktu.Çok iyi oldu bu galibiyet.Hem de çok önemli eksiklerimiz varken.Takımımızı tebrik ediyorum.Holosko'ya ise diyecek bir şey bulamıyorum.Daha kolay pozisyonda gitti saçma sapan bir vuruş yaptı.Açıkcası galibiyet golümüzü atmasına rağmen bizim kalitemizde bir oyuncu olmadığını düşünüyorum.En geç sezon sonu yerine daha iyisini almalıyız mutlaka.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş tribünleri ceza alıcak mı merak ediyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Vederson bize geçen yıl şampiyonluğu kaybettiren adamların başında geliyodu.. Şimdi de bursasporun başını yakmakla meşgul...

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri