Vederson kendi egosunu tatmin etmek için Bursa'nın bir sürü atağını kesti.
Vederson kendi egosunu tatmin etmek için Bursa'nın bir sürü atağını kesti.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
ben o yazıları arkadaşım bıçaklandığı için yazmıştım şuan istanbuldayım ve böyle bir insanlık dışı hareket görmedim. gözlerim önünde harcadılar çocuğu böyle bir taraftar olmaz.
Berabere bitse daha iyi olurdu ama böylesi de idare eder.
Geçen hafta umutlarını tazeleyen Beşiktaş bu galibiyetle artık açıktan açığa "yarışta bende varım" dedi.
Maçı izlemedim ama çok esaslı maç olduğu söyleniyor. Vederson eleştirilmiş. Şaşırdım desem yalanın da ötesinde kuyruklu yalan olur.
Şundan eminim: Ligin ikinci yarısında ne Beşiktaş, ne Galatasaray, ne de Fenerbahçe asla ilk devrede olduğu kadar kötü olmayacak ve asla ilk devrede kaybettikleri kadar puan kaybetmeyecektir. Kim nereye kadar gider bilmiyorum ama bu kadar kolay puan hediye etmeyeceklerine eminim. Bu da çok keyifli bir yarışın bizleri beklediğini gösteriyor. Haydi hayırlısı!..
Bu galibiyet iyi oldu baya bizim için.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşiktaş Taraftarına mal etmen doğru değil bu olayı. Her münferit olay genellenecekse bundan en az Beşiktaş taraftarı etkilenir emin ol.
Maçı sonuna kadar hakettik. Böylesine önemli bir maçta bunca eksiğe rağmen çoluk çocukla yendik resmen. Çok mutluyum şu anda. Derbinin üstüne avrupada gruptan çıkmak ve dönüşünde son şampiyonu devirmek. Çok iyi gerçekten Allah bozmasın iyiye gidiyoruz..
Maç tam beklediğim gibi geçti, hem gergin hem kıran kırana mücadelenin olduğu bir futbol hem de öncesinde çıkan olaylar. Beşiktaş'ım G.Saray'dan sonra Bursa'yı da yenerek bu yarışta ben de varım dedi tamam ya da devam maçında. İki takımı da gösterdikleri mücadeleden ötürü tebrik ediyorum. Beşiktaş'ımı da galibiyetinden ötürü kutluyorum.
NOT: Adamsın İ.Üzülmez.![]()
Sağlam'ın hedefinde Aydınus vardı!
Beşiktaş mağlubiyetinin ardından açıklamada bulunan yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın hedefinde maçın hakemi Fırat Aydınus vardı.
2
3
05 Aralık 2010 Pazar - 16:25
Sporx.com
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş mağlubiyetinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Sağlam şunları söyledi: "Buraya gelirken beklentilerimiz daha farklıydı, iyi futbolla iyi bir sonuç almak istiyorduk. Maçı gol yemeden bir yerlere getirdikten sonra Beşiktaş'ın fiziksel olarak düşeceğini umuyorduk, öyle de oldu. İlk yarının sonunda Volkan'ın kırmızı kart görmesi 10 kişi kalmamıza neden oldu. İkinci yarıda da mücadeleyi bırakmadık, zaman zaman pozisyonlarımız oldu, direkten dönen topumuz vardı. Bu kadar uzun süre Beşiktaş'a karşı İstanbul'da 10 kişi oynamak kolay değil. İkinci yarıdaki mücadeleden ve oyunu dengelemek için ortaya koyduğumuz hırstan memnunum ama olmadı. Sonuçta mağlup olduk. 10'a 11 oynadığımız dönemlerde bile rakibe üstün olduğumuz bölümler oldu. Tabii ki tüm suçu Volkan'ın üzerine atamayız. 11'e 11 oynasaydık kesinlikle çok daha farklı olurdu.
Maçın hakemi çok güzel bir kırmızı kart verdi, inşallah bu kuralları bize uyguladıkları gibi her takıma uygularlar.
Bazı kararlar hiç hoş değildi. Guti'nin topu yere vurması, barajda oyuncunun üç metre öne çıkması bunun örnekleriydi. Maçın başında Pablo'ya atılan tekmeye de kart çıkmadı. En az 4 sıra kart gösterilmedi, bunlar oyunun gidaşatını ve rakip takım oyuncununu oyuna bakışını değiştiren olaylar. Çok açık ve net futbol kuralları var. Hakemlerin çok daha dikkatli olması gerekiyor.
Volkan'la devre arasında konuşmadık, takımın motivasyonunu bozamazdım. Volkan'la konuşacak çok fazla bir şey yok, hiç bir profesyonel oyuncuya yakışmayacak bir hareketti."
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Galibiyet açıklaması!
Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster maç sonunda açıklamalarda bulundu.
4
0
05 Aralık 2010 Pazar - 16:17
Sporx.com
Ligde 15. haftanın en kritik maçında kazanan taraf 1-0'lık skorla Beşiktaş oldu. Yüksek gerilim hattının tepesinde oynanan maçta Beşiktaş'ın golü Holosko'dan gelirken; Bursaspor'da Volkan Şen kırmızı kart gördü.
Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster maç sonunda açıklamalarda bulundu.
Schuster, "Bizim hak ettiğimiz bir maçtı. Futbolcularımızın özgüveni ve mücadelesi beni çok mutlu etti. İlk golü biz atmalıydık. Karşılaşmanın önemi ve anlamı açısından da bu galibiyet çok güzel" diyerek sözlerini sürdürdü.
Sakat futbolcuların yokluğu için, "Elimizdeki imkanlara baktık. Holosko ve Ali Kuçik'i ilerde kullandık. Onlarda kendilerine verilen görevi iyi bir şekilde yerine getirdi" dedi.
Genç futbolcu Ali Kuçik için ise, "İbrahim, Guti, Ernst gibi tecrübeli futbolcularla oynaması onun için avantajdı. Ali'ye verdiğimiz şansı iyi değerlendirdi. Gençler zaman zaman böyle imkanlar yakalayabilir. Ali de görevini harfiyen yerine getirdi" diyerek sözlerini noktaladı.
Mactan sonra Ertugrul yine hakeme sallamis. Iyiki kurtulduk bu adamdan yahu....
Fazla bir şey söylemek istemiyorum, önümüzde daha çok maç var.
Ayrıca tüm Münferitspor'lulardan şahsen özür dilerim.
Last edited by Bursaspor : 05.Aralık.2010 at 18:07
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Aydınus'a diyecek birşey yok, asıl sorumlu (ya da sorunlu) Volkan burada. Herkes biliyor, geçmişte de örneklerini gördük hakeme bu şekilde tepki verildiğinde kartını gösteriyor hakemler. Bana da olağanüstü saçma geliyor ama böyle gelmiş, böyle gidiyor işte... Bülent Korkmaz'ın iki sarı kartı arka arkaya gördüğü maç hatırlıyorum hakeme yaptığı bu tür hareket nedeniyle.
İnisiyatif kullanıp göstermeyebilirdi, bu kezde niye ikinci sarıyı vermedin diyenler olurdu. Hakemi eleştirebileceim tek nokta Aurellio'nun defalarca faul yaması ve kart görmemesi olabilir. Neredye ortasahada ikili mücadelelerde 8-10 faul yaptı, her seferinde uyarmakla yetindi.
@Anıl luque
Çoluk çocukla yendik ne demek? Necip sezon başından beri, hatta geçen sezondan beri sık sık forma şansı bulan bir genç, ayrıca herkes görüyor yeteneğini, ileride büyük bir futbolcu olacağını. Dediğin statüde olabilecek tek oyuncu Ali Kuçik. Ayrıca 10 kişi kalmış bir rakibi yendi Beşiktaş bunu da göz ardı etme. Karşılaşmayı hakeden taraf tabiiki Beşiktaş'tı. Ama kolay bir galibiyet olmadı, 11'e 11 devam etseydi sonuç daha farklı da olabilirdi. Küçümseyemezsin Bursaspor'u.
Volkan Şen kırmızı görmeseydi maç çok farklı olurdu.Bursa 10 kişi kalınca ilerde pek baskı kuramadı.Bir de oyuncu seçimini de biraz hatalı buluyorum.Sercan'ın bitiriciliği her ne kadar iyi olmasa da ilerde pozisyon yaratan , baskı kuran , top ayağındayken rakibi kızdırabilen bir oyuncu.Bu nedenle 11'de bile başlayabilirdi.Ayrıca İnsua'da oynayabilirdi.Sakat mıydı , yedek miydi tam bilmiyorum.Bir de bu sezon gelen Nunez'i hiç beğenmedim açıkçası.Ertuğrul Sağlam da benim gibi düşünüyor ki pek görev vermiyor.Değinmek istediğim bir nokta daha var.Defansta oynayan Serdar Aziz çok net bir pozisyonu gole çevirememiş olsa da defansta çok kilit müdahaleler yaptı.Bu müdahaleler golden sonra olsa da geleceğin iyi stoperlerinden biri olacağının sinyalini verdiğini düşünüyorum.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Şu kadar eksige ragmen yeniyorsak sesinizi çıkarmıcaksınız. Suçu futbolcunuzda arıcaksınız. Maçı almak için ne gerekiyorsa her şeyi yaptık. Son haftalarda futbolcularımız çok hırslı oynuyorlar, Umarım sene sonuna kadar böyle devam eder. Ozan İpek kartla cezalandırılması lazımdı ama hakem es geçti. Bursaspor'un Serdarın direkten dönen pozisyonundan başka pozisyonu yoktu. Gerçi onada Pozisyon denilmez. Hakettgimiz bir galibiyet aldık. İlk yarı bitimine kadar 2 maçıda kayıpsız atlatırsak bizim için iyi olur.
Taraftar olayına gelirsek, Emin olun Maç Bursa'da olsaydı, Aynı olayları, Küfürleri o staddada duyardık.
Bu kadar eksiğe rağmen Bursaspor'u yendik ve yenerken kesinlikle maçı hakeden tarafta bizdik.Tebrikler Beşiktaş'ım...
Polis nasıl bu kadar etkisiz kalır 2 takım taraftarı nasıl o kadar dipdibe geldi bıcak atıcak kadar
Klasik Ertugrul Saglam aciklamasi, tebrikler BJK ye
Last edited by Bordo61Mavi : 05.Aralık.2010 at 19:21 Reason: Vego arkadasimiz mutlu olsun
Hiçbir haber sitesinde ve futbol sitelerinde vefat olayına rastlamadım. Şimdi olaylar çok sıcak, yanlış bir duyum olabilir. Daha sonra kesinlik kazanacaktır konu. Umarım ölüm olayı yoktur.
Volkan yanımda bıçaklandı dediğin arkadaşın hiçbir suçu yokken durduk yere mi bıçaklandı? Bunu merak ettiğim için soruyorum.Yanlış anlama.
So what?
Saike
İnsanların bir futbol müsabakası için bu kadar insanlıktan çıkabilmeleri gerçekten çok saçma bir durum.
So what?
Saike
Olacak, mecburen açacaklar stadı Beşiktaş taraftarına. Ve maalesef yine görücez bu tür olayları Bursa'da da. Çünkü taraftar diye geçinen vahşiler her yerde. İnsan demeye bin şahit lazım bu mahlukatlara.
Ne kadar saçma diyordum, 7 yıldır ne husumetmiş sahayı birbirlerine kapatacak kadar...Haklıymışlar, şiddet hiç bitmez bu mentaliteyle.
Ingilterede turkce klavye bulamiyoruzturk okulunada daha once gitmedim yani anlicam malzeme bu
1 tane vatandasimiz hayatini kaybetmis sanirim , poliste suc bulmuyorum bukadar sene bekleyip sonra izin verilirmi, taraftar yillarca bu gunu beklemis bu olaylar normal.
InsAllah bjk taraftari bursaya gitmez
Bugün,Beşiktaş taraftarı olarak nitelendiremeyeceğim , bir kaç kişi gerçekten çok büyük ayıp etmiştir.Olayı tüm Beşiktaş taraftarına yıkmamalı,evinde maçı izleyen adamın ne suçu varBunlar sahte Beşiktaş taraftarıdır ve oraya takımını desteklemek için değil birilerine nefret ve şiddet kusmak için gidenlerdir.Sadece Beşiktaş da mı ? Hayır her yerde.İşte bu yüzden bu olay Bursa'da da tekrarlanacaktır.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
reis mht'yi kes yaaa![]()
![]()
Last edited by GeNç KaRTaL : 05.Aralık.2010 at 21:50
Bu stadda olay çıkaran insanlar hayattan hiç bir beklentisi olmayan hep boş işler peşinde koşan kıytırık bir maç için geri dönülmez bir yola girebilecek ve sonrası düşünmeyen daha doğrusu düşünemeyen insan topluluğudur.
Bu tipleride stadyumdan uzak tutmak gerekir.
Mehmet temizdi ya![]()
Maça bıçakla giden adam zaten maç izlemeye gelmemiştir. Bu adamlar tespit edilip stadyumlara gelmeleri süresiz yasaklanmalı bence, illa kullanması gerekmiyor, yanında bu tarz kesici bir şey varsa bile fişlenmeli.
Şimdi madem bazı şeyler konuşuluyor, konuşalım o zaman, şu ana kadar bir vefat haberi gelmedi. Umarım da gelmez.
İstanbul'a gelirken böyle olacağını bilmiyor muyduk ? Demek ki bilmeliymişiz. Demek ki insanlık İstanbul il sınırına gelince bitiyormuş. Kimse kalkıp aynısı Bursa'da olurdu demesin, olurdu ancak İstanbul'da oldu hem de 7 senenin üzerine oldu bunlar, o günde Emniyet aciz kalmıştı bu günde aciz kaldılar.
Otobüsler, Bursa'da, Yalova'da, İstanbul gişelerde aranıyor, taraftarlar en son stad önünde iki kontrolden daha geçiyor, kısaca oraya gelene kadar otobüslerin içeriği boşalıyor, hatta daha önceki senelerde Orhangazi'de aranıp zulası farkedilen otobüsler Bursa'ya geri döndürülüyordu. Ancak Beşiktaş taraftarı stada girene kadar aranmıyor. Biz bu kadar kontrolden geçtikten sonra kimse kalkıp da bize bunların olacağını bilmiyor muydunuz diyemez ?
Olaylar şu şekilde oldu. Yeni tünelden direkt olarak deplasman girişine alındı bizim otobüsler, ben evden direkt geldim stadın oraya ben geldiğimde daha pek kimse yoktu etrafta, bizimkiler gelince orada karşılıklı atışma, küfürleşmeler oldu. Sonra Emniyet hem insanları içeri almak hem de ortamı yatıştırmak (!) düşüncesiyle deplasman girişine gaz bombası attı ve bir anda ortalık karıştı biber gazları, coplar, sonra Emniyet garip bir şekilde olayı ayıracağına gelene gidene rastgele vurmaya başladı. O arada ne olduysa oldu 2 arkadaşımız bel üzerinden aldığı bıçak darbesiyle yaralandı. Bir anda yaka paça götürüldüklerini gördüm o sırada 1 Beşiktaş'lı da bıçak darbesi almış, sonra zaten o alandaki tüm grupları dağıttılar o arada yine Emniyet'in güç kullanımı devam ediyordu.
Ciddi miktarda biber gazı soluduk, rastgele cop yedik, sırtımda hâlâ ağrılar var, 7 sene öncede buna benzer şeyler yaşamıştım, demek ki insanlık 7 senedir bazı yerlere uğramıyor.
Bu arada olaylar anlık yaşandı demesin kimse, anlık yaşanan olaylarda taşlama ve diğer madde atımı olur, demek ki bazıları bilenmişte gelmiş bazı şeylere.
Bıçağı sallayanların yakalanıp yakalanmadığını göremedim, ancak yakalanmadılarsa yazık...
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT