Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

13 52.00%
  • Bursaspor kazanır

8 32.00%
  • Berabere biter

4 16.00%
1 ile 30 arası toplam 95 sonuç

Konu: Beşiktaş - Bursaspor [15. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

ben o yazıları arkadaşım bıçaklandığı için yazmıştım şuan istanbuldayım ve böyle bir insanlık dışı hareket görmedim. gözlerim önünde harcadılar çocuğu böyle bir taraftar olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Volkan Şen View Post
    ben o yazıları arkadaşım bıçaklandığı için yazmıştım şuan istanbuldayım ve böyle bir insanlık dışı hareket görmedim. gözlerim önünde harcadılar çocuğu böyle bir taraftar olmaz.
    Beşiktaş Taraftarına mal etmen doğru değil bu olayı. Her münferit olay genellenecekse bundan en az Beşiktaş taraftarı etkilenir emin ol.
    Maçı sonuna kadar hakettik. Böylesine önemli bir maçta bunca eksiğe rağmen çoluk çocukla yendik resmen. Çok mutluyum şu anda. Derbinin üstüne avrupada gruptan çıkmak ve dönüşünde son şampiyonu devirmek. Çok iyi gerçekten Allah bozmasın iyiye gidiyoruz..

Quote Originally Posted by Volkan Şen View Post
    böyle diyorsunda siz istanbula gelirken gebzede beşiktaşlılara saldırmanız neydi ? uludağ üniversitesindeki beşiktaşlı kızları döven bursalıların yaptıkları ne? yada stadın ordaki olaylar neden çıktı ?
    bunların cevabını bana değil kendine ver

Mesaj Yetkileri