Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

13 52.00%
  • Bursaspor kazanır

8 32.00%
  • Berabere biter

4 16.00%
1 ile 30 arası toplam 95 sonuç

Konu: Beşiktaş - Bursaspor [15. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Mactan sonra Ertugrul yine hakeme sallamis. Iyiki kurtulduk bu adamdan yahu....

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Mactan sonra Ertugrul yine hakeme sallamis. Iyiki kurtulduk bu adamdan yahu....
    neden kime sallıcak başka çokda haklı aydınus un bjk li olduğunu herkes biliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Volkan Şen kırmızı görmeseydi maç çok farklı olurdu.Bursa 10 kişi kalınca ilerde pek baskı kuramadı.Bir de oyuncu seçimini de biraz hatalı buluyorum.Sercan'ın bitiriciliği her ne kadar iyi olmasa da ilerde pozisyon yaratan , baskı kuran , top ayağındayken rakibi kızdırabilen bir oyuncu.Bu nedenle 11'de bile başlayabilirdi.Ayrıca İnsua'da oynayabilirdi.Sakat mıydı , yedek miydi tam bilmiyorum.Bir de bu sezon gelen Nunez'i hiç beğenmedim açıkçası.Ertuğrul Sağlam da benim gibi düşünüyor ki pek görev vermiyor.Değinmek istediğim bir nokta daha var.Defansta oynayan Serdar Aziz çok net bir pozisyonu gole çevirememiş olsa da defansta çok kilit müdahaleler yaptı.Bu müdahaleler golden sonra olsa da geleceğin iyi stoperlerinden biri olacağının sinyalini verdiğini düşünüyorum.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Mesaj Yetkileri