Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 25. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş kazanır
-
Bursaspor kazanır
-
Berabere biter
-
06.Aralık.2010, 09:30
Herkes emniyete yüklenmiş.Sanki taraftarlar suçsuz,burda en büyük iki suçlu beşiktaşı ve bursayı tutan kendini bilmez,içinde 1 gram bile insan sevgisi olmayan serserilerdir.Videoa açıkca belli;
"Aramazsan arama yar emanetler zulada" gibi iğrenç bir tezahurat ordan kendini bilmez biri çıkıyor polislere doğru "Hepiniz o..... ç......z" diye bağırıyor.Ondan sonra sen polisten ne bekliyorsun çok merak ediyorum.Kavgaya karışmak istemeyen karışmaz,kimse bu konuda maval okumasın burda.Emniyetin bir gram suçu yok.Ondan önce o kadar suçlu varki emniyete gelene kadar ortada suç felan kalmaz zaten.Bu ortamın yumuşaması için ne taraftar dernekleri nede iki takımın yöneticileri somut bir adım atmadı havada kalan bir iki cümlecik o kadar.
Beşiktaşa ve Bursaya çok ağır cezaların gelmesi bekliyorum.Gerçi gelse ne olucak bu devran böyle döner.Esrar içmeyi içki içmeyi bir halt sananlar kafası bir milyon şekilde maça gelenler olduğu sürece bu devran döner durur.
Önce taraftar dernekleri içlerindeki sözde taraftarları temizlemeli yoksa asker gelse nafile.
Denk geldiği için Beşiktaşa ve Bursaya yüklendim yoksa her takımın taraftar gruplarında bu tipler mevcut.Tuttuğum takımda buna dahil.Bu işler ne poliste ne askerde biter bu işler bizde biter.
Last edited by exit61 : 06.Aralık.2010 at 12:41
Mesaj Yetkileri