Skorundan çok olayları ile konuşulan bir maç oldu. Beşiktaş aradaki köprüleri yıkmak için bir adım attı. Ben dahasını beklerdim. Keşke iki kulübün başkanları da çıkıp dostluk çağrısı yapsaydı.
Tuttukları takım yüzünden insanların fiziksel kavgaya girişmesi cahillikten başka bir şey değildir. Burada iki taraf da haksızdır.
Maç içinde de Volkan Şen'in hareketleri çok yanlıştı. Amatörce gördüğü kırmızı karttan sonra bir de pişkince kollarını açarak hareketler yapması çok yanlıştı. Ben Volkan'ın futbolunu beğenerek izleyenlerdenim ama bu yaptıkları onun önünü tıkamaktan başka hiçbir şeye yol açmaz.
Dün Bursaspor kendi kapasitesine göre futbolunu doğru oynadı ancak bu futbol anlayışı, onların ancak kendi kaliteleri altındaki takımları yenmelerine yardımcı olabilir. Biraz yaratıcı orta sahaya sahip, birazcık futbol oynayabilen ekiplere karşı Bursaspor'un kazanması çok zor.
Ertuğrul Sağlam'ın Bursaspor'a yeni bir anlayış kazandırması lazım.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi