33. Haftada Beşiktaş ve 34. Haftada Galatasaray ile oynuyoruz. Çok güzel bir fikstür değil mi şampiyonluk için son 2 maçta
Bu arada Trabzonspor'da Fenerbahçe ile oynuyormuşSon haftadaki rakibide Bursaspor. Onlarında fikstürü çok zor
33. Haftada Beşiktaş ve 34. Haftada Galatasaray ile oynuyoruz. Çok güzel bir fikstür değil mi şampiyonluk için son 2 maçta
Bu arada Trabzonspor'da Fenerbahçe ile oynuyormuşSon haftadaki rakibide Bursaspor. Onlarında fikstürü çok zor
Teşekkürler Fenerbahçe!
Üzgündük. Trabzonda maç 1-1 devam ediyordu ve bizim maçımıza +4 eklenmiş Dakikalar ise çok hızlı geçiyordu. Trabzonspor maçı bitmişti. Radyodan dinliyordum ve adeta kahrolmuştum.
Fakat!!!!
Futbol sadece 90DK değildi! Uzatmalarıda vardı. Ve 90+4. Dk'da OSMAR FERREYRA Trabzonluların çökmesine sebep oldu. Sahaya inip horon çeken Trabzon taraftarları "Bucadan gol haberi var" anonsuyla adeta yıkıldılar
![]()
Last edited by TaşkınMahmut : 06.Aralık.2010 at 20:29 Reason: Crash dumps verdi ve tekrar oynadım
Crash dumps nedeniyle tekrar oynandı
33. Hafta Puan Durumu...
![]()
Türkiye Kupası Yarı Finali :
![]()
Bucaspor Türk Telekom Arena'da Şampiyonluk Turu Atabilicek mi?
Galatasaray - Bucaspor
Trabzonspor Bursa'da Horon mu tepicek yoksa Buca'yımı tebrik edicek?
Bursaspor - Trabzonspor
İkiside canlı ikiside sadece Turksportal TV de![]()
ŞAMPİYOOOOOOOOOOOON BUCASPOOOOOOOORRRRRRRRRRRR!!!!!!!!
Mucizeeeee!!!!!!!
Türk Telekom Arena'da Galatasaray'a 3-0 mağlup olduk. Durum Kötüydü. Fakat Bursaspor Trabzonspor'u 2-1 mağlup edince Bucaspor'umuz ŞAMPİYON OLDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sezonun en iyi ilk 11'i
![]()
Tebrikler hamiti yıllık 800.000 euroya oynatabiliyor olman çok ilginç ve başarı,nasıl yaptın bunu acep,boşta kalıyor bir sürü kulüp teklif veriyor ben fbye bile yıllık 1.800.000 e aldım bir yolu varsa paylaşırsan sevinirim bidahaki transferlerımde onu uygulayayım![]()
Hmmm peki kaç lig açık oyunun datasını göremedimde ilk sayfanda
Last edited by TaşkınMahmut : 06.Aralık.2010 at 21:46 Reason: db belirtmedim
tamam teeşekkürler cevaplar için transfer döneminde etkli isimler bekliyoruz![]()
Şuanda takımı Squad Harmony yaptım sanırım
Kontratı bitipte anlaştıklarım arasında sayılabilicek en büyük yıldız GUIZA
Diğerleri Aimar, Federico Insua
Şampiyon takımın en önemli isimleri Chevanton,Osmar Ferreyra , Carrizo , Rochemback gibi oyuncuları gönderiyorum. Daha da gidicek oyuncu mevcut...
tebrik ederim bucayı şampiyon yaptğından dolayı
Doğup büyüdüğüm ve hala ikamet ettiğim ilçenin takımını zirvede görmek heyecan verici.Zaten bütün ilçe kenetlenmiştik.Hocamıza ve takıma çok güveniyorduk.Şampiyonluk gelince ilçede yer yerinden oynadı.Artık Şampiyonlar Ligi'nde başarı bekliyoruz.Bu arada Aimar forması da çok satacaktır![]()
Transfer döneminde sattığımız oyuncular : (Dönem bittiğinde hepsi fotoğraflı olarak ekliycem )
Carrizo (80k + 1.1 milyon € Satın alma opsiyonuyla Kiralık , Manchester UNITED)
Osmar Ferreyra ( Atletico Madrid
Fabio Rochemback ( Bordeaux 800k € )
Javier Chevanton ( Basel 650k € )
Ömer Kahveci ( Sivasspor 40k € )
Boldizsar Bodor ( Marseille 180k € )
Renato Caja ( Basel 3.2milyon € )