Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

13 52.00%
  • Bursaspor kazanır

8 32.00%
  • Berabere biter

4 16.00%
1 ile 30 arası toplam 95 sonuç

Konu: Beşiktaş - Bursaspor [15. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Dikkatli izlersen, Üzülmez'in amacı tekme atmak değil, çelme takıp düşürmekti. Bursalı taraftarın üzerinde bayrak yerine bıçak olsaydı ve sahanın ortasında 1-2 kişi bıçaklansaydı daha mı iyi olacaktı? Oradaki yanlış Üzülmez'in değildi bir kere, orası kesin.
    Öyle bir demişsinki ben sanki sahaya atlayan adamı savunuyorum. Adamın elinde bıcak olsaydı ibodan önce hakeme saplardı zaten. İlk onun yanından geçti.

Bana İbonun yüz ifadesi ve attığı tekme yanlış geldi. Sana doğru gelebilir o da senin yorumun.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Öyle bir demişsinki ben sanki sahaya atlayan adamı savunuyorum. Adamın elinde bıcak olsaydı ibodan önce hakeme saplardı zaten. İlk onun yanından geçti.

Bana İbonun yüz ifadesi ve attığı tekme yanlış geldi. Sana doğru gelebilir o da senin yorumun.
    Sana sahaya atlayan kişiyi savunuyorsun gibi bir şey demedim, sadece Üzülmez'in yaptığı dediğin gibi bana doğru geldi çünkü bu tip olaylarda futbolcular da yardımcı olmalı görevlilere. Sahaya atlayan kim olursa olsun maçı durdurdukları ve tehlikeli olaylara sebebiyet verebileceği için futbolcu da anında müdahale edebilir, ayrıca hala tekme diyorsun, çelme taktı arkadaşım.

http://img827.imageshack.us/g/91412962.jpg/

Mesaj Yetkileri