1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: İbrahim Üzülmez

Hybrid View

@metinoktay Toraman konusunda yorum yapmayacağım, yeri değil zira. İbrahim zaten süper orta yapan biri değil; ama Hilbert'ten bu konuda daha iyi değil mi? Daha doğrusu Hilbert bu konuda çok kötü Ortaların %80-90'ı defanstan sekiyor. İbo'nun crossing'i artsın demiyorum, sadece Hilbert ile daha uyumlu hale getirilebilir. Work rate'in artması gerektiğini düşünmüyor musun sende? Yaş ile alakası yok ki bu işin. Adam çalışkansa çalışkandır. Bu adam 90 dakika üstlerde belirttiğim işleri yapmıyor mı? Çıkıp birisi diyebilir mi bu adam tembellik yapıyor, koşmuyor diye? Pek sanmıyorum. (dipnot:yaşı 37 değil 36

@ozaniel Hilbert ve isabetli orta Dediğim gibi sadece İbo-Hilb. arasındaki dengenin sağlanması gerek. Azim konusunda katılıyorum. 20 verilebilir. Nat. fitness için o kadar olmasa da bir 18'i hak edebilir. Sonuçta İng. ligindeki kadar yoğun bir tempo yok fikstürlerde. Stamina bu bağlamda biraz daha arttırılabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by rapsar View Post
    @metinoktay Toraman konusunda yorum yapmayacağım, yeri değil zira. İbrahim zaten süper orta yapan biri değil; ama Hilbert'ten bu konuda daha iyi değil mi? Daha doğrusu Hilbert bu konuda çok kötü Ortaların %80-90'ı defanstan sekiyor. İbo'nun crossing'i artsın demiyorum, sadece Hilbert ile daha uyumlu hale getirilebilir. Work rate'in artması gerektiğini düşünmüyor musun sende? Yaş ile alakası yok ki bu işin. Adam çalışkansa çalışkandır. Bu adam 90 dakika üstlerde belirttiğim işleri yapmıyor mı? Çıkıp birisi diyebilir mi bu adam tembellik yapıyor, koşmuyor diye? Pek sanmıyorum. (dipnot:yaşı 37 değil 36

.
    aynı şekilde toraman konusu burası değil ama toramandan örnek veriyorsun ve ona göre kıyaslıyorsun, ona göre de açıklama yapmak durumunda kalıyorum Hilbert konusunda ise gene hilbert ile üzülmezi de kıyaslamak doğru değil, normalde ofansif sağ oynayan birini sağ bek oynatıp, ileri çıkartıp orta yaptırmak durumunda kalıyor beşiktaş, hilbert oraya gidinceye kadar efor sarfediyor, yoruluyor, çalım atıp orta yapmaya çalışıyor, vs vs konular da bunda etken, ancak ben de zaten hilbertin ortalarını beğenmiyorum orası ayrı.

üzülmezin şu andaki work rate team work oranları zaten 17-18, 18-19 ya da 19-20 olsa aşırı bir şey fark etmez. evet ben katılmıyorum artmasına, neden dersen toraman 18-19 ise evet üzülmezin 19-19 ya da 20-20 olmalı, toraman ne kadar istekli üzülmez kadar? burda hem fikiriz sanırım. ben toramanın 15-16lara düşmesinden, üzülmesin aynı kalmasından, belki de 18-19 olmasından, yanayım. Türkiye ligi içerisinde zaten üzülmez en iyi sol beklerden şu anki mental ve fiziki yapısı olarak. zaten bunu bir önceki yazımda yazdım tekrar yazmaya gerek görmüyorum. 18 gibi bir oran zaten tembellik yaptırmaz adama 36,5 veya 37 yaşın hesabını da yapmaya gerek de duymuyorum

Mesaj Yetkileri