1 ile 30 arası toplam 99 sonuç

Konu: Herkes mi Başarılı?

Hybrid View

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Sonuna kadar katılıyorum. Adamlar başlıyo Bank Asya'dan, TFF 2. Ligden 4-5 sezonda şampiyonlar ligi şampiyonu oluyo veya Eurocup alıyo. Oha be hocam herşeyin sınırı var yani. Aldığı her regen World Class çıkıyo falan.

Ben şu anda St. Pauli'yle oynuyorum ve 6 maçta 5 puanım var. 1 galibiyet 2 beraberlik 3 mağlubiyet. Ben aç kapa, aç kapa nasıl zevk alayımki oyundan. Yeni bir takım yarattım genç oyuncularla ve taktik, oyuncu düzeni oturtmaya çalışıyorum. Asıl zevk burda işte. Sıfırdan yaratıyorum takımı ve kendi yeteneklerimi böyle sergiliyorum.
    Vay İsmail Nerelerdesin Yahu Özledim Seni İnsan Bir Anda Kayıpları Oynar mı

Senin Binbir Emek Harcayarak Oluşturduğun Takımın İyi Oynadığını Görmek Gerçekten Çok Gurur ve Zevk Veriyor 2010daki Hala Duruyor Kariyerim Zaman Zaman Takılıyorum 3.Ligden Takımı 1.Lige Çıkardım ve de Her Sezon Bişeyler Verdim Adım Adım Zirveye Çıkıyorum Bu Sezon Olmasa da Seneye Premier Lige Çıkarım

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Vay İsmail Nerelerdesin Yahu Özledim Seni İnsan Bir Anda Kayıpları Oynar mı

Senin Binbir Emek Harcayarak Oluşturduğun Takımın İyi Oynadığını Görmek Gerçekten Çok Gurur ve Zevk Veriyor 2010daki Hala Duruyor Kariyerim Zaman Zaman Takılıyorum 3.Ligden Takımı 1.Lige Çıkardım ve de Her Sezon Bişeyler Verdim Adım Adım Zirveye Çıkıyorum Bu Sezon Olmasa da Seneye Premier Lige Çıkarım
    Uzak kalmak daha iyi abi bazen .)

Aynen abi. 2 gündür sırf takımın transferleri ve hazırlık maçlarıyla ilgileniyorum. 13 saat olmuş 13 saatte sadece takımı oluşturdum bugün daha 6 maç yapabildim işte.

Adım adım gitmek bambaşka ama öyle karyerler görüyorumki bazen nutkum tutuluyo.

Nesil
    2009
    Yer
    İNTERNET

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Uzak kalmak daha iyi abi bazen .)

Aynen abi. 2 gündür sırf takımın transferleri ve hazırlık maçlarıyla ilgileniyorum. 13 saat olmuş 13 saatte sadece takımı oluşturdum bugün daha 6 maç yapabildim işte.

Adım adım gitmek bambaşka ama öyle karyerler görüyorumki bazen nutkum tutuluyo.
    Bisi diyeyim sezon bası taktiği hazırladım sadece ve hazırlık maclarını tamamen antrenor yaptırdı ben hıc ugrasmadım

Lige gectım 3 sene ustuste sampıyon oldum ortalama 9 10 gol yıyerek

yanı hazırlık macının asistanın yaptırması ile kendım yaptırmam arasında hıc bı fark yok bence.
    Asistan menagerimde taktik 17 lyonun asistanıydı collot dıye biri

Default ....

kesinlikle katılıyorum arkadaşım hiçbir gerçekçilik yok cm serileri çok zor ve zevkliydi ama fm öyle değil yahu adam iskenderunla şampiyanlar ligini kazanıyor burda bikaç kişi çıkmış olabilir diyo ya bırakın allah aşkına fm iyice artık anaokulu oyunu olmaya başladı zaten cm oynayanlar bilir managerlik oyununa fm oyunu ile başlayan 17 18 20 yaş arkadaşlar anlamaz bu işten onlar bu oyunla başladıkları için bu oyunu inanılmaz görüyorlar eğer bir managerlik oyunu oynuyorsan olay m.sarpı marsilyaya satmak değildir onu g.antebe satmaktır her zaman gerçekçilik en iyisi budur bunu unutmayın

Mesaj Yetkileri