1 ile 30 arası toplam 99 sonuç

Konu: Herkes mi Başarılı?

Hybrid View

48 Taksit Olayını da İlk Baştan Beri Uygularsan Olabilirsin Bence 2.Sezonda Nerdeyse Her Oyuncuyu Alabiliyorsun Takım Komple Bir Yıldızlar Takımı Güzel Bir Taktik ve Uygun Sistem Bulursan Oyunculara Göre ve de Kadro Uyumunuda Yakalamışsa Takım Olabilir Tabiki. Mesela Valencia'nın Manu'nun Küme Düştüğünü Gördüm 3-4.Sezonlarda. Normal Oynayanlar İçin Söylüyorum Bunları Tabi

48 Taksitle Yıldızlar Kadrosu Kurabilirsin Ben Bütün Olmasa da En Fazla 3 Oyuncuyu 48 de Kullanıyorum Fazlası Biraz Oyunun Zevkini Kaçırıyor Bana Göre

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    İNTERNET

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    48 Taksit Olayını da İlk Baştan Beri Uygularsan Olabilirsin Bence 2.Sezonda Nerdeyse Her Oyuncuyu Alabiliyorsun Takım Komple Bir Yıldızlar Takımı Güzel Bir Taktik ve Uygun Sistem Bulursan Oyunculara Göre ve de Kadro Uyumunuda Yakalamışsa Takım Olabilir Tabiki. Mesela Valencia'nın Manu'nun Küme Düştüğünü Gördüm 3-4.Sezonlarda. Normal Oynayanlar İçin Söylüyorum Bunları Tabi

48 Taksitle Yıldızlar Kadrosu Kurabilirsin Ben Bütün Olmasa da En Fazla 3 Oyuncuyu 48 de Kullanıyorum Fazlası Biraz Oyunun Zevkini Kaçırıyor Bana Göre
    Iyı hos diyosunda kardeş ilk sene avrupda pek bısı yapamıyosun dolayısı ile 48 ay taksıtle getırecegın en buguk adamlar neymar ve zarate gerisine kulüple anlaşsanda gelmiyorlar zaten

Nasıl olacak ) Club reputaiton olmadıktan sonra 200 milyon euro olsa ne yazar??

Sana verim save dosyasını nasıl alıyosun banada göster su an bana gelmek isteyen tek yıldız Mario zarate..Gelmek istemeyenler zaten gelmiyor..Tevezi 5milyona satılıga koydular alamıyorum david silva eto vs diğerlerinide.Bi tek neymarı alabildim birde gervinho onada yıldız dersen..Gelmek istemeyenler dısında tüm kuluplerın yenı yldızlarına gittim onlarda istemiyor..İtibarım full oldugu halde kıtasal olarak kulübe gelmiyorlar

Uefada ıkı kere ceyrek fınal oynadım lig ve turkıye kupalarını topladıgım halde??

Mesaj Yetkileri