1 ile 30 arası toplam 99 sonuç

Konu: Herkes mi Başarılı?

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

FM de FinaLde kaybediLen bir ŞL finaLini, kazanıLan bir ŞL kupasına değişmem. FinaLde kaybetmek ayrı bir zevk verir insana, iLerisi için, daha fazLa yıL oynamak için gaz verir.

Ama bu sonuçta bir sumiLasyon oyunu ve herkes nasıL istiyorsa, o şekiLde oynar. Kimsenin geLip burada bir başkasına karışmaya hakkı yoktur. KariyerLerde hiLe yapıLdığını düşünüyorsan okumazsın oLur, biter. Girip kariyere hiLe yapıyorsun demek biLe çok ayıp bir davranıştır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    FM de FinaLde kaybediLen bir ŞL finaLini, kazanıLan bir ŞL kupasına değişmem. FinaLde kaybetmek ayrı bir zevk verir insana, iLerisi için, daha fazLa yıL oynamak için gaz verir.

Ama bu sonuçta bir sumiLasyon oyunu ve herkes nasıL istiyorsa, o şekiLde oynar. Kimsenin geLip burada bir başkasına karışmaya hakkı yoktur. KariyerLerde hiLe yapıLdığını düşünüyorsan okumazsın oLur, biter. Girip kariyere hiLe yapıyorsun demek biLe çok ayıp bir davranıştır.
    Tamamen katılıyorum.. önceden kimsenin kariyerine girip hile yapıyorsun demedim... zaten de okumadım hile olduğunu düşündüklerimi, bu yüzden en sevdiğim kariyerler ortak kariyerlerdir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post

Arkadaşın kendi kendine hileli oyun oynayanlarla bir sorun yaşadığını düşünmüyorum. Hileli savelerler gelip forumda çarşaf çarşaf ilan verenlerden bahsediyor, ben de haklı buluyorum bu konuda fikrini.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Yalnız oyunun bazı cilveleri kariyerin kaderiyle direk oynuyo.48 ay olayına girmek isterim.İki kişinin aynı anda bir Galatasaray kariyeri açtığını düşünün.Biri peşin transfer diğeri taksit transfer yapıyor.İlk sezon Galatasaraydan ikiside 7 Mn € oyuncu sattı 8 Mn €'da bütçe 15 Mn €.Peşin alan çok üst düzey oyunculara mecburi yönelemeyecek.Elindeki bütçeyi akıllı kullanmak zorunda.Ancak taksit transferi yapanın elinde 4'le çarparsak 60 Mn € bütçe olmuş oluyo ki eşitsizlik burda tamamen ortaya çıkıyo.Taksitle transfer yapan çok büyük oyuncuları zorlanmadan getirirken peşin yapan biraz daha düşük seviye oyunculara yönelmek zorunda kalıyo kadrosunu zenginleştirmek için.E haliyle peşin yapanın kadrosu ile taksit yapanın kadrosu böyle fark edince taksit transferi ile başarının çok daha çabuk geldiğini düşünüyorum.Şöyle söyleyeyim.Newcastle ile o kadar uğraşmama o kadar transferlere rağmen 4.sezon Premier lig 6.sezon anca Ş.Ligi alabildim.Peşin kullanıyorum.Eğer o bütçeleri taksit olarak kullanmış olsaydım eminim başarı çok çok erken gelirdi.

Mesaj Yetkileri