-

Originally Posted by
Chinatown
yok hiçbirini taksitle almadım, neymar ilk sezonunda intere geldi, 2 sene oynamadı orada ondan o şekilde aldım, hatta ben dentinhoyu almak istiyordum uygun olarak onu aldım. Pastore nasıl aldığımı anlatmıştım forumda daha önce, gelirmi diye merak ettim 80 milyon önerdim kulübüne gelmedi, sonra 2 hafta sonra 12 milyona kendi önerdi palermo. Nuri Şahini de 5.5 e aldım klübünden (nuriyi klübünün önermesi çok oluyor 2011 de bazı arkadaşlar da rastladılar çünkü dortmund normaldeki gibi üst düzey oynamıyor oyunda, ilk 10a girme hedefi olan bir takım). Beldhaj ve Tovionen i de sözleşmesi sonunda aldım.
daha önce fazio, capoue gibi iyi oyuncularım ve bir iki tane bedavaya aldığım oyuncularım vardı, güzel meblalara sattım almak için.
birde jaja, colman, yattara, alanzinho, burak, giray, engin baytar, gabric gibi birçok oyuncumu sattım.
son olarak da zaten 10-15 milyona yakın transfer bütçeleri aldım her sene arkadaşlar Trabzon diye küçük görmeyin 
Pastore ' ye 80 milyon önerdim diyosun Trabzon şehrinde gelirleri toplasan 80 milyon elde edemezsin arkadaşım
Mesaj Yetkileri