Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • İBB kazanır

1 7.14%
  • Trabzonspor kazanır

10 71.43%
  • Berabere biter

3 21.43%
1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: İBB - Trabzonspor [16. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Adamlar hakli beyler. Pozisyon bana gore de penalti, ama tartismaya tamamen acik. Bir gercek var ki, 3 buyuklerden biri lehine calinsa ortalik toz duman olurdu, ki Tabata'nin pozisyonu daha net olmasina ragmen tartisildi. Gecen hafta Telegol'de Erman ve Ahmet 2 saat Volkan Sen'in dogru olan kirmizisini tartistilar, bakalim Guti'nin pozisyonu icin aynisini diyecekler mi, bu pozisyonu saatlerce tartisip hakem 3 puani hediye etti Trabzon'a diyebilecekler mi. 3 haftadir hakemler Trabzon'un arkadan ittiriyor, Trabzon da zaten full gaz gidiyordu. Gidis o gidis, gecen seneki Bursa'yi andiriyor bana.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Adamlar hakli beyler. Pozisyon bana gore de penalti, ama tartismaya tamamen acik. Bir gercek var ki, 3 buyuklerden biri lehine calinsa ortalik toz duman olurdu, ki Tabata'nin pozisyonu daha net olmasina ragmen tartisildi. Gecen hafta Telegol'de Erman ve Ahmet 2 saat Volkan Sen'in dogru olan kirmizisini tartistilar, bakalim Guti'nin pozisyonu icin aynisini diyecekler mi, bu pozisyonu saatlerce tartisip hakem 3 puani hediye etti Trabzon'a diyebilecekler mi. 3 haftadir hakemler Trabzon'un arkadan ittiriyor, Trabzon da zaten full gaz gidiyordu. Gidis o gidis, gecen seneki Bursa'yi andiriyor bana.
    Antep maçındaki pozisyon net bir penaltıydı. Buca maçında oyuna tamamen hakim ve öndeyken kazandığımız penaltıyla farkı 2'ye çıkardık. O penaltı olmasa Bucaspor puan alırdı diyen kişi maçı izlememiştir. Bu maçtaki penaltıyı stadda olduğum için net olarak göremedim. Belki penaltıdır belki degildir ama ben aynı stadda Yasin Sülün'ün oskarlık düşüşüne verilen penaltıyıda gayet net hatırlıyorum. Her takımın zaman zaman lehine veya alehine bu tip kararlar veriliyor bu hafta bizim lehimize verildiğini düşündüğün için sezon başından beri ligin en iyi futbolunu oynayan takımlarından biri olan Trabzonspor'a hakemler tarafından maçları kazanıyorlar diyemezsin.

Mesaj Yetkileri